TENGERPARTI NYARALÁS - BUSZOS UTAZÁSSAL - 2018

Ismerd meg Spanyolország legérintetlenebb tengerpartját!

11 napos / 8 éjszakás spanyol nyaralás a Costa Braván buszos utazással

 

Nyaralni sokféleképpen lehet: wellness, luxusszálloda, all inclusive ellátás, és még sorolhatnánk.

De ha szereted a természet közelségét, a kemping-fílinget, akkor itt a helyed, tarts velünk egy buszos nyaralásra!

Luxusautóbuszunkkal elviszünk és haza is hozunk, neked csak csomagolnod kell. 

A négycsillagos tengerparti kempingben található faházainkban kényelmes szállást biztosítunk félpanziós ellátással, csodaszép kilátással és gondtalan pihenéssel. 

 

Részvételi díj és turnusok

11 nap / 8 éj, utazás, szállás, félpanziós ellátás

máj. 21 - máj.31.  68 900 Ft/fő
máj.29 - jún.8.  68 900 Ft/fő
jún.6 - jún.16.  73 900 Ft/fő 
jún.14 - jún.24.  73 900 Ft/fő
jún.22 - júl.2.  79 900 Ft/fő
jún.30 - júl.10.  88 900 Ft/fő
júl.8 - júl.18.  91.900 Ft/fő
júl.16 - júl.26.  93.900 Ft/fő
júl.24 - aug.3.  93.900 Ft/fő
aug.1 - aug.11.  93.900 Ft/fő
aug.9 - aug.19.  93.900 Ft/fő
aug.17 - aug.27.  89.900 Ft/fő
aug.25 - szept.4.  79.900 Ft/fő

 

 

Mit tartalmaz az ár?

 • utazást: Magyarországról kényelmes, légkondicionált, emeletes luxusautóbusszal
 • szállást: 4-6 fős faházakban, a tengertől 5-10 percre
 • félpanziós ellátást: bőséges büfé reggeli és kétfogásos magyaros vacsora (főétel vagy levessel, vagy desszerttel, vagy gyümölccsel)

Mit kell külön fizetned?

 • az idegenforgalmi adót (4 Euró/fő/turnus) – ha 17 éven felüli vagy
 • a végtakarítási díjat (4 Euró/fő/turnus)
 • a kauciót (20 Euró/fő/turnus) – amennyiben nem történt káresemény, a hazautazás napján visszafizetésre kerül

Egyéb választható szolgáltatások:

 • légkondicionáló-használat (25 Euró/faház/turnus)
 • a fakultatív programokon való részvétel költségei

Jelentkezz%20utaz%C3%A1sunkra!

További információk és kedvezmények:

 • Gyerekár 0-5 éves korig: 35 000 Ft/fő
 • Gyerekkedvezmény 5-10 éves korig:10 000 Ft/fő kedvezmény az alapárból
 • A részvételi díj minimum 3 fő/faház esetén érvényes
 • 2 fő/faház esetén 10 000 Ft/fő felár fizetendő -  2 fős elhelyezés csak korlátozottan áll rendelkezésre. 6 ágyas faházakban minimum 3 fő elhelyezését tudjuk vállalni.

Az utazás 40 % előleg befizetésével foglalható, a teljes összeget legkésőbb az indulást megelőző 30. napig kell befizetni.

A minimális turnuslétszám 50 fő. Az iroda az utazáshoz szükséges legkisebb utaslétszám hiányában az utazás megkezdése előtt legkésőbb 20 nappal az utazási szerződéstől elállhat.


Egyénileg utazók esetén egy faházra vonatkozóan (8 éjszaka szállás + félpanziós ellátás):

 • 2 fő/faház esetén: 20 000 Ft/fő kedvezmény az alapárból (korlátozottan áll rendelkezésre)
 • 3 vagy 4 fő/faház esetén: 25 000 Ft/fő kedvezmény az alapárból


Biztosítás:

A részvételi díj nem tartalmazza a Betegség-, Baleset- és Poggyászbiztosítást – melynek megkötését javasoljuk, irodánkban és honlapunkon keresztül is megköthető –, valamint az útlemondási biztosítást. Ez utóbbi az előleg befizetésével egyidőben köthető, mértéke a részvételi díj 5%-a. Az önrész 20%, de minimum 10 000 Ft. Az ingyenes uniós egészségbiztosítási kártya kiváltását kérjük utasainktól.

Több információra van szükséged? Vedd fel velünk a kapcsolatot! 


Az úti cél: Spanyolország, Costa Brava, Tossa de Mar

A területről – Katalónia, Tossa de Mar

A Pireneusoknak és a Földközi-tengernek köszönhetően Katalónia tájképe rendkívül változatos, idegenforgalmi látnivalóinak száma Európában egészen egyedülálló.A homokos tengerpartok, rejtett tengeröblök, partmenti szigetek és festői halászfalvak miatt imádják az emberek ezt a vidéket. Tossa de Mar ezek közül is a legkiemelkedőbb kisváros, amelyet különleges szépsége miatt számos művész választott lakhelyéül és örökítette meg festményein. Leghangulatosabb része a félszigeten fekvő óváros, a Villa Vella, az 1100-as években épült várerődítménnyel. Kávézókkal, hangulatos éttermekkel szegélyezett keskeny utcák vezetnek fel a várba, ahonnan az öböl csodálatos panorámája tárul elénk.

A kempingről – Tossa de Mar, Camping Cala Llevadó

Irodánk – immár 20. éve – a Tossa de Martól 3 km-re lévő, Európai szinten is első osztályú, négycsillagos Camping Cala Llevadóban kínál szálláslehetőséget vendégeinek. A tengerparti domboldalon elterülő 10 hektáros spanyol kemping buja növényvilága vetekszik egy botanikus kert szépségével. Négy öbölből álló, közel 2 km hosszú, homokos, apró kavicsos strandja pihenést és vízisport-lehetőségeket biztosít. A nyaralók kikapcsolódását többek között úszómedence, étterem, szupermarket, kosárlabda-, futball-, teniszpálya, pingpongasztalok szolgálják. Emellett ingyenesen részt lehet venni sport- és gyerekprogramokon is.

A nyaralóövezetben egy posta és több nyilvános telefon működik. Biztosított az orvosi ellátás is. A Wi-Fi használata fizetős, kb. 15 Euró/hét. 

Szeretnél velünk utazni? Vedd fel velünk a kapcsolatot!


A szállásról
– 4 és 6 fős faházak

Az elhelyezés 4 és 6 fős, egylégterű faházakban történik.

A házak felszereltsége: 
két egyszemélyes és 1, illetve 2 emeletes ágy, takarók, párnák, szekrény, hűtő, ventilátor, mikrohullámú sütő, asztal, székek, poharak.

Néhány faház légkondicionálóval van felszerelve, melynek használata feláras (25 Euró/faház/turnus).

A faházakban vizesblokk nincs, a férfi és a női zuhanyzók, valamint a WC-k a faházak közelében találhatóak, itt a tisztaság és a meleg víz állandó. 

Ágyneműhuzatról és lepedőről az utasoknak egyénileg kell gondoskodniuk.

A tengerpart megközelítése:

Cala Llevadó a hegyoldalban található, ezért teraszos kialakítású, így a gyönyörű panorámának az az ára, hogy a partot részben lépcsőkön, illetve lejtős úton lehet megközelíteni, kb. tízperces sétával.
A faházaktól az étkező és a vizesblokk lépcsőkön közelíthető meg.
A faházakat érkezés napján 13:00 órától lehet elfoglalni, és hazautazás napján 10:00 óráig el kell hagyni.

Az ellátásról – félpanzió

A részvételi díj félpanziós ellátást tartalmaz: 8 büfé jellegű reggeli, 8 magyaros jellegű vacsora.
A reggeli 08:30 órakor, a vacsora 19:00 órakor kerül szervírozásra. Kérjük utasainkat, hogy a kijelölt időpontban jelenjenek meg az étkezéseknél, annak érdekében, hogy egyértelmű legyen, hogy mennyi repetát oszthatnak ki kollégáink.
Abban az esetben, ha az utas programon való részvétel miatt a megadott időpontban nem tudja igénybe venni az étkezést, hideg csomagot kap (előzetes egyeztetés szükséges a megérkezést követő reggel, a programokra való jelentkezéskor).

Első étkezés: érkezés napján vacsora; utolsó étkezés: hazaindulás napján reggeli.

Az utazásról – buszos utazás

SETRA 431 DT típusú, légkondicionált, emeletes luxus autóbusszal.

Útvonal: Miskolc – Budapest – Pince – Ventimiglia – Perpignan – Tossa de Mar – Camping Cala Llevadó és vissza. Csoportoknak létszámtól függően a megadottaktól eltérő felszállási hely is lehetséges, térítés ellenében (felszállási helytől függően kb. 3 000 – 5 000 Ft/fő)

Menetidő: Budapestről kb. 24-26 óra, kb. 4 óránként 20-30 perces pihenővel. Indulási időpontok a reggeli órákban. Visszaérkezési időpontok az esti órákban. A pontos indulási időpontokról az utazás előtt adunk tájékoztatást.
A buszon WC használat nincs. A 4 óránkénti 20-30 perces pihenők olyan benzinkutaknál vannak, ahol több mosdó áll az utasok rendelkezésére. 

Csomagkorlátozás a személyszállítási jogszabályok alapján 15 kg/fő összsúly, ami magában foglalja a kézi poggyászt és az 1 db csomagtérben elhelyezett táskát/bőröndöt.Mit nyújthat neked ez a spanyol nyaralás?

Kényelmes buszos utazást, szikrázó napsütést, csodálatosan szép öblöket, hangulatos középkori városokat tele látnivalóval, ínycsiklandó, különleges étel- és italspecialitásokat, mosolygós embereket és Spanyolország „romlatlan”, még természetes tengerparti szakaszát a Costa Braván.És ha ez még mindig nem lenne elég, akkor elérhető közelségben található Katalónia fővárosa, Barcelona – egy igazi, izgalmas megapolisz, lüktető életével, színes forgatagával, lenyűgöző épületeivel, múzeumaival, történelmi városrészeivel.
Fakultatív programjainkkal is színesítheted a nyaralást: széles választékban kínálunk programokat, így könnyen ki tudod választani az érdeklődésednek leginkább megfelelőeket.


Miért érdemes velünk utazni?

Mert

…kedvező áron kínáljuk útjainkat, mivel a faházak és az autóbusz is a saját tulajdonunkban van, így plusz közvetítői díjak nem terhelik a nyaralás költségét;

…kényelmes buszos utazást biztosítunk emeletes luxusautóbuszunkkal;

…előre egyeztetett felszállási lehetőséget is tudunk biztosítani (létszámtól függően);

…irodánk helyi idegenvezetője mindenben segítséget nyújt a nyaralás alatt;

…csodálatos tengerparti nyaralásban lehet részed;

…felszerelt, kényelmes faházakat biztosítunk a négycsillagos kemping területén;

…családosoknak, baráti társaságoknak, de akár iskolai csoportoknak is ideális és megfizethető. 

Jelentkezz buszos nyaralásunkra! 


Spanyol nyaralás fakultatív programokkal

Barcelona városnézés (56 Euró/fő) (tervezett időpont kb. 10:45-23:45 )

Az egész napos autóbuszos és gyalogos városnézés keretében megtekintjük többek között a Gaudi házakat (Casa Batlló, Casa Milá), a Montjuic-ot, a Spanyol Falut, az olimpiai stadiont, a Mirador del Alcaldét, a Ramblast, a gótikus negyedet, a Güell Parkot és a Fuentes de Montjuic-ot (szökőkút zene- és fényjátékkal). A szabad program keretében felkereshető a Camp Nou (kb. 23 Euró/fő), a Picasso Múzeum, az Akvárium, a Panoptikum és a Tengerészeti Múzeum. (A program ára tartalmazza a belépőt a Spanyol Faluba és a Güell Parkba.) A programon résztvevőknek ezen a napon a vacsora hidegcsomag. Gyerekár 10 éves kor alatt: 45 Euro/fő

Montserrat – Sagrada Família kirándulás (40 Euró/fő + 5 000 Ft/fő) (tervezett időpont kb. 7:30-17:00)

Az egész napos kirándulás első felében elutazunk a katalánok legszebb zarándokhelyére, a páratlan természeti szépségekkel körülvett, 717 méter magasan épült Montserrati Kolostorhoz. Ebben a bencés rendi apátságban látható a világ egyik leghíresebb Fekete Madonnája (Morenetta). Először megtekintjük a bazilikát, valamint megérintjük a Fekete Madonnát, aki a helyiek szerint teljesíti egy kívánságunkat. Ezt követően a szabad program keretében érdemes fogaskerekűvel ellátogatni a Szent Barlanghoz, ahol a legenda szerint megtalálták a Morenettát (a fogaskerekű ára oda-vissza kb. 2,5 Euró/fő, melyet a részvételi díj nem tartalmaz), vagy meghallgatni az apátság világhírű, papnövendékekből álló gyermekkórusát (a gyerekek július második felétől augusztus végéig vakáción vannak). Ezt követően Barcelonába látogatunk, ahol a Sagrada Famíliát tekintjük meg. Mivel a belépőt előzetesen kell foglalni, az előfoglalási díj 5 000 Ft/fő, mely az előleggel együtt fizetendő, de legkésőbb indulás előtt 30 nappal. 30 napon belüli jelentkezés esetén a belépőt nem tudjuk garantálni. A lefoglalt belépő nem mondható le, ezért az utazás lemondása esetén az ára nem téríthető vissza. Gyerekár 10 éves kor alatt: 32 Euro/fő

Hajókirándulás Lloret de Marba (20 Euró/fő)  (tervezett időpont kb. 9:30-16:30)

Tossai heti kirakodóvásárral egybekötött hajókirándulás. A kempingből gyalogosan megyünk át Tossába, a helyi piacra. Ezt követően Tossából a szomszédos városba, Lloret de Marba hajózunk át, ahol néhány órás szabadidő keretében lehetőség van strandolni, vásárolni, várost nézni. A délutáni órákban visszahajózunk a kemping öblébe. Gyerekár 10 éves kor alatt: 16 Euro/fő

Flamenco- és tapas est Lloret de Marban (45 Euró/fő)  (tervezett időpont kb. 19:30-24:00)

Az esti program helyszíne a Lloret de Marban található Gran Casino Costa Brava. A vacsora során végigkóstoljuk a helyi ételkülönlegességeket, tapasokat, korlátlan italfogyasztással (sangría, üdítők). A vacsorát élő flamenco-előadás követi profi táncosokkal. Gyerekár 10 éves kor alatt: 35 Euro/fő

Kedvezményes programcsomag (140 Euró/fő + 5 000 Ft/fő)

Válaszd csomagban! Most kedvezményesen juthatsz hozzá fakultatív programjainkhoz.

A programcsomag tartalma: Egész napos barcelonai városnézés, Montserrat – Sagrada Família, hajókirándulás, flamenco- és tapas est.

A programok részvételi díja tartalmazza az utazást, magyar nyelvű idegenvezetést, belépőt a Spanyol Faluba, a Güell Parkba és a Sagrada Famíliába (tornyok nélkül), valamint két hajójegyet. A Sagrada Família belépőjét előre kell foglalni, melynek előfoglalási díja 5 000 Ft/fő, ezért ennek a költsége az előleggel együtt fizetendő, de legkésőbb indulás előtt 30 nappal. 30 napon belüli jelentkezés esetén is kérhető, de előfordulhat, hogy nincs jegy. A lefoglalt belépő nem mondható le, ezért az utazás lemondása esetén az ára nem téríthető vissza. A többi program részvételi díja euróban fizetendő a helyszínen. Gyerekár 10 éves kor alatt: 128 Euro/fő
Diákcsoport esetén a részvétel minden tanuló számára kötelező.

A programok csak abban az esetben kerülnek megvalósításra, ha az adott turnusban a jelentkezők száma eléri a minimális létszámot.

Kedvezményes ár: 161 Euró + 5 000 Ft/fő helyett 140 Euró + 5 000 Ft/fő. 

Szeretnél velünk utazni? Vedd fel velünk a kapcsolatot! 


Egyéb fakultatív programok
 


Gerona városlátogatás (25 Euró/fő)   (tervezett időpont kb. 11:00-15:00)

Gyalogos városnézés a középkor hangulatát idéző Geronában, idegenvezetővel. Geronát az ezer ostrom városának is nevezik, hiszen stratégiailag fontos szerepet töltött be a történelem folyamán. Sokszor cserélt gazdát, így számos kultúra nyomta rá a bélyegét – sétánk során ennek nyomait derítjük fel. Fakultatív lehetőség: a katedrális és az Egyházművészeti Múzeum (kb. 7 Euró/fő), valamint az Arab fürdő (kb. 2 Euró/fő) megtekintése. A kirándulás megfelelő létszám esetén valósítható meg.
Gyerekár 10 éves kor alatt: 22 Euro/fő

Marineland  delfinárium és csúszdapark  (kb. 28 Euró/fő)  (tervezett időpont kb. 11:00-18:00)

Egész napos strandolási lehetőség állatbemutatókkal. A delfinárium olyan szabadidőpark, ahol nem csupán medencék és csúszdák szolgálják a szórakozást: a fő attrakció nem más, mint a fóka-, papagáj- és delfinshow, melyet napközben többször is láthat a közönség. Bővebb információ a Marinelandról
Gyerekár 10 éves kor alatt: 22 Euro/fő

Port Aventura vidámpark  (kb. 66 Euró/fő)  (tervezett idpont kb. 7:30-21:30)

Salouban található Európa egyik legnagyobb vidámparkja, mely vetekszik a párizsi Disneylanddel. Az Universal Studios által épített, 5 részből (Mediterránia, Polinézia, Kína, Mexikó, Vadnyugat) álló park hullámvasútjai és szórakoztató show-műsorai felejthetetlen élményt nyújtanak. Az ár tartalmazza a belépőt és az utazási költséget, a vidámparkon belül más költség nincs. A program létszámtól függően saját szervezésű, vagy spanyol partnerirodán keresztül szerveződik. A programon résztvevőknek erre a napra a vacsora hidegcsomag. Bővebb információ a Port Aventura vidámparkról

A programok fakultatív jellegűek, csak megfelelő létszám esetén kerülnek megvalósításra. Áruk a helyszínen fizetendő.

A programárak a 2017. évi adatok alapján lettek megadva. Amennyiben a szolgáltatók emelik a díjat, a módosítás jogát fenntartjuk.

Érdekel ajánlatunk? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Formátum: +36304876906