JÓGATÁBOR SPANYOLORSZÁGBAN, A COSTA BRAVÁN
Jóga és meditáció a tengerparton nyaralás alatt = garantált pihenés, feltöltődés

   

A jóga az egyik legjobb dolog, amit tehetünk magunkért, a fizikai testünk egészségéért, erőnlétéért és a mentális egészségünk fenntartásáért. Ezt csak azzal lehet fokozni, ha egy gyönyörű helyen, a tengerparton gyakoroljuk, a tenger nyugtató morajlása kíséretében. 

A táborban különböző jógaórákat tartunk: hatha jóga, yin jóga, gerincjóga. Az órákon kívül meditáción és különböző workshopokon is részt lehet venni: mandala festés, henna-festés, kőfestés. 

Időpont: 2017. augusztus 15-25. (11 nap/8 éjszaka)

Részvételi díj: 91.900 Ft, mely tartalmazza: 

  • utazást luxus-autóbusszal
  • szállást 4-6 fős faházakban
  • félpanziós ellátást (bőséges svédasztalos reggeli és kétfogásos vacsora)
  • részvételt a jógaórákon, közös meditáción, workshopokon: kőfestés, mandala festés 

Helyszín: Spanyolország, Tossa de Mar, Cala Llevadó Camping
Bővebb információkért kattints ide!

Elhelyezés: 4-6 fős faházakban
A részvételi díj minimum 3 fő/faház esetén érvényes. 

Az egyedül vagy kettesével jelentkezőket társítjuk.
Pároknak – korlátozott számban – két fő/faház elhelyezést tudunk biztosítani 10000 Ft/fő felár ellenében

Utazás: autóbusszal

A helyszínről, szállásról, utazásról, fakultatív programokról itt található bővebb információ: Costa Brava nyaralás

 

Jógaórák   

A részvételi díj 4 x 90 perces jógaórát tartalmaz. A részvételi díj nem tartalmazza a jógamatracot, erről egyénileg kell gondoskodni, vagy a helyszínen lehet megvásárolni.

Hatha jóga – 90 perc
A hatha jóga egy komplex rendszer, amely rendszernek részei a testgyakorlatok (ászanák), a légzőgyakorlatok, a tisztító eljárások és a meditáció is. Statikusan, 8-10 légzésig tartjuk ki a különböző testhelyzeteket, amelyek jótékony és kedvező hatást gyakorolnak mind fizikai, mind mentális, mind pedig spirituális síkon is. Tónusos és erős izmokat, rugalmas és hajlékony fizikai testet teremthetünk a hatha jóga rendszeres gyakorlásával, és segíti a mozgásszegény életmód és az ülőmunka terheinek letételét. 

Yin jóga – 90 perc
A Yin jóga az indiai hatha jóga és a kínai taoista hagyomány találkozásából született öngyógyító jóga rendszer. A Yin jógaórákon főként ülő és fekvő pózokat végzünk, és a fókusz az ellazuláson van. Az ászanákat 3-5 percig tartjuk ki, hogy elérjük a mélyebben fekvő szöveteket. A Yin jóga a hosszasan kitartott ászanák miatt egy meditatívabb gyakorlást biztosít, elcsendesít és megnyugtat, ezért jellemzően az esti órákban végezzük.

Gerincjóga – 90 perc
A gerincjóga ötvözi a hatha jóga és a mai modern anatómia és gerincterápia ismeretanyagát, könnyen és biztonságosan gyakorolható jógatípus kezdők számára is. Remekül erősíti a gerinc körüli tartóizmokat és segíti a helyes testtartás elsajátítását. Rendszeresen visszatérő hát-és derékfájdalmak, gerincproblémák és –betegségek esetén kitűnő terápiát nyújt ez a jógatípus. Kortól és edzettségi szinttől függetlenül is gyakorolható.

A jóga órákat és a meditációt Makai Krisztina szakképzett, gyakorlott jógaoktató tartja. 

Elvégzett tanfolyamai és továbbképzései:
2013 – Yoga Alliance International Hatha jógaoktatói alapképzés (200 órás), Kiss Zoltán Nitai
2014 – Ayurvédikus jógaterapeuta képzés, 100 óra, Kotroczó Anikó
2014 – Yin jógaoktatói továbbképzés, 7 napos, Asram Jógaközpont
2015 – Bene Máté Gerincterápia jógával – oktatói továbbképzés

Jógastudiók:
- Prána Jógaműhely, Yogatree Stúdió
- Downdog Jógastúdió
- Kéklótusz Jógaközpont

   

Workshopok

Közös meditáció: 30 perc
A meditálás mindig jó módja a kikapcsolódásnak, aki kipróbálja már rövid távon élvezheti kedvező hatásait: kiegyensúlyozottságot, nagyobb nyugalmat és vitalitást. Egy közös tengerparti meditációval fokozhatjuk a nyaralás jótékony feltöltő hatását. 

Mandala festés: 90 perc
Tudtad, hogy már az adott sablon kiválasztása is mennyi mindent elárul rólad? Nem beszélve arról, hogy milyen színekbe öltözteted Mandaládat.  Egy spanyol napsütötte délután a legmegfelelőbb alakalom arra, hogy kiválaszd és megtöltsd színekkel első mandalád, amellyel ha elkészültél megnézzük, hogy mit árul el rólad.

Henna-festés: 90 perc
Ki ne szeretné kipróbálni a szebbnél szebb henna-festést, amelyre a legjobb idő egy nyaralás alkalmával adódik. Naná, hogyha nyaralás, akkor henna. Kapkodni itt nem szabad, a hangsúly a gyönyörű, részlet gazdag mintákon van. (A henna-festést az ár nem tartalmazza, egy henna festés ára: 8 Euró)

Kőfestés: 90 perc
A nyaralás alkalmas arra, hogy a nyári hangulatunkat színekben, és mintákban kifejezzük az általunk kiválasztott kövön, melyet frissen hoztunk a partról, és amelyre, ha odahaza csak rápillantunk jókedvre derüljünk, és feltöltődjünk a következő nyaralásig.

                      

További információk:

Azoknak az utasoknak, akik nem vesznek részt az órákon/foglalkozásokon az alábbi oldalon lévő programokat ajánljuk:Fakultatív programlehetőségek

A részvételi díj nem tartalmazza a végtakarítást, az idegenforgalmi adót (8 Euró/fő/turnus), 20 Euro/fő kauciót és a BBP biztosítás díját. 


Jelentkezés: 

Emailben: info@vilaglatoutazas.hu

Telefonon: +36 30 487 6906

Személyesen: 3525 Miskolc, Nagy Imre u. 17. fsz.


Jelentkezési határidő: 2017. július 15.

Az utazás 40% előleg befizetésével foglalható.  

A jógatábor minimum 20 fő esetén kerül megvalósításra.

 

Facebook esemény: Costa Brava Jógatábor

 

 

Érdekel ajánlatunk? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Formátum: +36304876906