COSTA BRAVA BRINGATÚRA 2019. 

Kerékpározz Katalónia legszebb részein!

 

Kiváló utak, tradicionális kerékpárkultúra, napfény, gyönyörű tengerpartok, városnézés, kultúra és hamisíthatatlan katalán életérzés várja azokat, akik szeretnek tekerni idegen tájakon és bringán ülve ismerkednének meg Katalónia legszebb látnivalóival. 
Köszönhetően a vidék nagyszerű adottságainak, biciklitúránk a tengerpart mellett és hegyi utakon vezet át, egy-egy megállóval azon a helyeken, ahol érdemes megkóstolni a helyi specialitásokat.
A túrát azoknak ajánljuk, akik szeretnek bringázni és lazulni egyszerre, így részt lehet venni kezdőként, amatőrként, félprofiként is. Időpont: 2019. szeptember 2-10. (9 nap/6 éjszaka) 

Részvételi díj: 69.900 Ft/fő, amely tartalmazza az utazást, szállást, félpanziót és a bringák szállítását

Helyszín: Spanyolország, Tossa de Mar, Cala Llevadó Camping
Bővebb információ a szállásról: 
itt

Utazás: autóbusszal


Kerékpáros programterv: 2019. szeptember 2-10. 

1. nap: Indulás kora reggel Magyarországról. Felszállási lehetőség: Miskolc, Budapest.

2. nap: Érkezés reggel Cala Llevadó-ba. 13:00 órától a faházak elfoglalása, bringák elhelyezése, délután szabadprogram. Vacsora után lesz egy tájékoztató, ahol részletesen ismertetjük a programlehetőségeket.

3. nap: Kerékpártúra első nap: Sant Feliu-ba indulunk Tossa de Mar érintésével. Megnézzük az igazi Costa Bravat. (50 km-1100 m szintemelkedés)

4. nap: Kerékpártúra második nap: A gyönyörű óvárosi résszel rendelkező Geronába tekerünk el azon az útvonalon, amelyen a 2009-es Tour de France került megrendezésre. (100 km-1200 m szintemelkedés)

5. nap: Kerékpártúra harmadik nap: Barcelona elővárosáig, Mataróig kerékpározunk, visszafelé fürdési lehetőséggel Calella homokos tengerpartján. (100 km-800 m szintemelkedés)

6. nap: Pihenés, strandolás vagy fakultatív programként kirándulás Barcelonába. Az esti Barcelonát is fogjuk látni, Fuentes de Montjuice ( szökőkút zene-és fényjátékkal). A kirándulás tervezett időpontja 10:45-23:45, részvételi díja 48 Euro/fő

7. nap: Kerékpártúra negyedik nap: St. Grau-n megpihenünk egy középkori templom udvarában található kávézóban, majd legurulunk a parafaerdőn keresztül Llagosterába és vissza a kempingbe.(60 km-1300 m szintemelkedés)

8. nap: Hazaindulás autóbusszal a reggeli órákban.

9. nap: Érkezés Magyarországra. 

 

Fontos információk:

A megadott túraútvonalakat mindenki saját tudása/bírása szerint vállalja.
A bringákért és a résztvevők testi épségéért felelősséget vállalni nem tudunk, minden résztvevő saját felelősségére vesz részt a túrákon.
Minden résztvevő saját maga felel az egészségügyi állapotáért.
A résztvevő olyan kerékpárral vesz részt a túrán, amely a KRESZ szabályainak megfelel, és a túra ideje alatt betartja a KRESZ szabályait.
A túra ideje alatt a kerékpáros sisak viselete kötelező.
A kerékpárokat nyitott utánfutóval szállítjuk, ezért kérjük hogy a bringák sérülésének elkerülése érdekében hozzanak magukkal pl. szivacsot, amit a lekötözési pontokon tudunk használni. A kerékpárok esetleges sérüléséért felelősséget nem vállalunk!
A túrák alatt aszfaltozott utakon fogunk tekerni, így részt lehet venni országúti és montainbike kerékpárral is.

Azok az utasaink, akik nem vesznek részt a túrákon, fakultatív programokon vehetnek részt, megfelelő létszám esetén . A programlehetőségek a Világlátó Utazási Iroda oldalán találhatóak: Fakultatív programok, de korlátozottan állnak rendelkezésre.

Részvételi díj bringatúra nélkül: 63.900 Ft/fő

Buszos barcelonai városnézés: 48 Euro/fő 

A részvételi díj nem tartalmazza a végtakarítást, az idegenforgalmi adót (8 €/fő/turnus), 20 Euro/fő kauciót, útlemondási biztosítást és utasbiztosítást.

Csomagkorlátozás a személyszállítási jogszabályok alapján 15 kg/fő összsúly, ami magában foglalja a kézi poggyászt és az 1 db csomagtérben elhelyezett táskát/bőröndöt. Hazafelé úton ugyanez a súlyhatár érvényes!

 

Jelentkezni itt lehet:

46/412-142,  info@vilaglatoutazas.hu

Facebookesemény: Bringatúra

Turnus indítása: minimum 50 fő

Bringatúra indítása: minimum 30 fő