COSTA BRAVA BICIKLITÚRA 2017. 

Kerékpározz Katalónia legszebb részein!

Első túra időpontja: 2017. szeptember 8-16 (9 nap / 6 éjszaka) 

A nagy érdeklődésre való tekintettel, és a bringás túljelentkezés miatt egy újabb időpontot is meghirdetünk a bringások számára, ugyanazokkal a feltételekkel.   

A második túra időpontja: 2017. szeptember 14-22. (9 nap/6 éjszaka) 

Részvételi díj: 64.900 Ft/fő, amely tartalmazza az utazást, szállást, félpanziót és a bringák szállítását.

Helyszín: Spanyolország, Tossa de Mar, Cala Llevadó Camping
Bővebb információkért kattints ide!

Utazás: autóbusszal

Kiváló utak, tradicionálisan kerékpárkultúra, napfény, gyönyörű tengerpartok, városnézés, kultúra és hamisíthatatlan katalán életérzés várja azokat, akik szeretnek tekerni idegen tájakon és bringán ülve ismerkednének meg Katalónia legszebb látnivalóival. 

Köszönhetően a vidék nagyszerű adottságainak, biciklitúránk a tengerpart mellett és hegyi utakon vezet át, egy-egy megállóval azon a helyeken, ahol érdemes megkóstolni a helyi specialitásokat.

A túrát azoknak ajánljuk, akik szeretnek bringázni és lazulni egyszerre, így részt lehet venni kezdőként, amatőrként, félprofiként is. 

Természetesen azoknak az utasoknak, akik nem kerékpárral érkeznek is tudunk programokat biztosítani. A programlehetőségek a Világlátó Utazási Iroda oldalán találhatóak: Fakultatív programlehetőségek


Kerékpáros programterv: 2017. szeptember 14-22.
 

1. nap:
Indulás hajnalban Magyarországról. Felszállási lehetőség: Miskolc, Budapest.

2. nap:
Érkezés reggel Cala Llevadó-ba. A kempingben a faházak elfoglalása, bringák elhelyezése, délután szabadprogram. Megérkezés után lesz egy tájékoztató, ahol részletesen ismertetjük a programlehetőségeket.

3. nap:
Kerékpártúra: Reggeli órákban indulás Mataro-ba (kb. 50 km). Visszafelé megnézzük az igazi Costa Bravat és tengerparti fürdőzés (kb. 100 km).

4. nap:
Délelőtt kerékpártúra: Camping Cala Llevadó - Tossa de Mar - Sant Feliu - Platja D' Oro (pihenés, fürdőzés) - Llagostera - Tossa de Mar - Camping Cala Llevadó (kb. 70 km). Délután szabadprogram, este sörözés a helyi Beach Clubban.

5. nap:
Kerékpártúra: Camping Cala Llevadó - Tossa de Mar - Tordera - Sant Hilari Sacalm - Angles - Bescano - Caldes de Malavella - Tossa de Mar - Camping Cala Llevadó (kb. 140 Km).

6. nap:
Kerékpártúra: Camping Calla Llevado - Tossa de Mar – Gerona – Camping Cala Llevadó. Geronában kerékpáros városnézés. (Egész napi táv: kb. 90 km)

7. nap:
Fakultatív buszos városnézés Barcelonában, magyar idegenvezetéssel. A program 10:30 - 24:00 tart, az esti Barcelonát is fogjuk látni, Fuentes de Montjuice ( szökőkút zene-és fényjátékkal).

8. nap:
Hazaindulás autóbusszal a reggeli órákban

9. nap:
Érkezés Magyarországra.

 

További információk:

A kerékpárokat utánfutóval szállítjuk.
A túrákon részt lehet venni országúti és montainbike-kal, illetve Tossa de Mar-ban is van lehetőség kerékpár bérlésre.

Azoknak az utasoknak, akik nem vesznek részt a kerékpártúrákon az alábbi oldalon lévő programokat ajánljuk: Fakultatív programlehetőségek

Buszos barcelonai városnézés: 42 Euró/fő 

A részvételi díj nem tartalmazza a végtakarítást, az idegenforgalmi adót (8 Euró/fő/turnus), 20 Euro/fő kauciót és a BBP biztosítás díját. 

 

 


Az utazás 40% előleg befizetésével foglalható.