Szilveszter Rómában - Repülővel****

Vissza

Az ár tartalmazza:

Utazás repülőgéppel, Szállás, Ellátás megadott szerint, Idegenvezető, Egyéb leírás szerint

Fekvese:

Újév első napján pápai áldás a Szent Péter téren
4 nap / 3 éjszaka, repülővel


1. nap: Budapest–Róma

Elutazás menetrendtől függően repülővel Rómába. Érkezésünket követően transzfer a szállodába, ahol 3 éjszakán keresztül szálláshelyünk lesz. Menetrend függvényében a város meghódítására indulunk, gyalogosan ismerkedünk a belváros hangulatával: Pantheon, Navona tér, Angyalvar (kívülről) és a várost kettészelő Tevere folyó kanyarulatai. (repülő menetrendi változás esetén - e programrész a 4. napon délelőtt is megvalósulhat)

2. nap: Róma szökőkútjai és terei

Kényelmesen megreggelizünk, és egész napos gyalogos városnézésre indulunk idegenvezetőnkkel, Róma gyönyörű terei, szobrai és szökőkútjai között. Elsőként a San Pietro in Vincoli templomban Michelangelo Mózes szobrát keressük fel, majd az antik Róma építészetének remekműveivel ismerkedünk: Colosseum, Forum Romanum, Traianus fóruma, Capitolium tér Marcus Aurelius bronz lovas szobrával és névadó zseniális térkialakításával, Viktor Emánuel emlékmű, a Pantheon majd a mindig nyüzsgő Navona térre látogatunk, ahol megpihenünk egy csésze kellemes kávé mellett és élvezzük a tér hangulatát. Szabadidő. Fakultatív ajánlatunk: Szilveszteri vacsoránkat jó kedvvel, szilveszteri hangulatban elfogyasztjuk, majd a belvárosba érkezünk, ahol elvegyülve a tömegben búcsúztatjuk az óévet (Rómában a szilvesztert az utcán ünneplik a helyiek).

3. nap: Róma szökőkútjai és terei újévkor Pápai áldással! Tivoli vízesései

Köszöntjük az újévben! Kényelmesen megreggelizünk, és az újév első napján folytatva a városnézésünket láthatjuk az utódok számára megőrzött templomokat, palotákat, művészi szobrokat: a Trevi kút, Spanyol lépcső, a Corso, Colonna tér a Marcus Aurelius-oszloppal, mind-mind a történelmi belvárosban várnak bennünket. A déli Pápai áldás elmaradhatatlan része látogatásunknak, így a Szent Peter térre látogatunk. Városnézésünket követően szabadidő, vagy jöjjön velünk! Fakultatív programot ajánlunk: autóbuszos kirándulásra hívjuk Tivoliba, ahol az a Villa d’Este palotát és a hozza tartozó káprázatos reneszánsz parkot tekintjük meg, melyben vízesések, csobogók, szökőkutak százai ontják vizüket a park ösvényei, szobrai, mesterséges barlangjai között.

4. nap: Róma – Budapest

Délelőtt szabadidő, igény szerint a meg nem látott objektumok felkeresése idegenvezetőnkkel. Menetrendtől függően transzfer a repülőtérre, hazautazás Budapestre
Szilveszteri vacsora
szállodához közei étteremben 5 fogásos szilveszteri vacsora,  aperitiffel

x

Artablazat:

Árak és felárak (1 főre)
Részvételi díj:
118.800 Ft
Repülőtéri illeték kb.: 36.000 Ft
1ágyas felár: 22.000 Ft
2x vacsora felár: 11.500 Ft
Ünnepi szilveszteri vacsora felár: 26.500 Ft
Utasbiztosítás (BBP): 2.260 Ft
CL PLUS biztosítás*: 8.500 Ft
Utazás: repülővel
Elhelyezés: 3 éjszaka szálloda ***
Ellátás: 3x reggeli
Fakultatív programok (15 főtől)
Tivoli kirándulás busszal: 11.500 Ft
Belépők és jegyek tájékoztató árai: 45 Euro
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 35 Euro
Minimális létszám: 35 fő
Csatlakozási lehetőség: Transzfer csatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején és honlapunkon. Repülőjegyet a repülőtársaság visszaigazolása alapján tudunk biztosítani. A repülőjegy és a repülőtéri illeték ára a jegykiállítás idejétől függően módosulhat! A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!
December
Turnus kezdete/vége
  
  Ár -tól
Nap/éj
Ellátás
Utazás
 
2018.12.30
2019.01.02
118 800 HUF
4/3
   
Szilveszter Rómában - Repülővel****Szilveszter Rómában - Repülővel****Szilveszter Rómában - Repülővel****Szilveszter Rómában - Repülővel****Szilveszter Rómában - Repülővel****