2021.
 • Videók
 • TÁJÉKOZTATÓ!
 • 1 NAPOS UTAK
 • Buszbérlés
 • INFORMÁCIÓK
 • UTAZÁSKERESŐ
  REPÜLŐJEGY
  HÍRLEVÉL
  AKCIÓK

  Szilveszter Csehországban "Kralupy"***

  Vissza

  Leírás:

  „A mindig gyönyörű Prága az adventi és év végi időszakban is mesébe illő hangulattal fogadja a turistát. A Moldva partján, Európa szívében fekvő „szásztornyú város” gazdag művészeti és kulturális múltjáról és jelenéről ismert és híres. Ilyenkor év végén mindezek az élmények, értékek még fokozottabban érvényesülnek és ragadják meg a meghitt ünneplésre vágyókat”

   

  Csatlakozási lehetőség: Nyíregyháza, Debrecen, Miskolc, Gyöngyös, M3 autópálya pihenői, Budapest, M1 autópálya pihenői

  1 nap: Debrecen – Nyíregyháza – Budapest – Győr – Rajka – Pozsony – Prága - Kralupy
  Indulás Debrecenből és Nyíregyházáról a hajnali órákban. Budapest – Tatabánya – Győr útvonalon, rövid pihenőkkel érkezés a Duna menti szépségként is emlegetett Pozsonyba, mely több évszázadon keresztül Magyarország fővárosa volt. A Duna fölé magasodó négytornyú pozsonyi vár már messziről jól látható, és a város legjelentősebb történelmi látnivalója. Elsőként a Szent Márton dómba, vagy ismertebb nevén a Koronázó templomba látogatunk, mely a város legismertebb és legnagyobb temploma lenyűgöző méreteivel. A magyar királyok koronázási útvonalán haladva látjuk azokat a gyönyörű reneszánsz, barokk és rokokó épületeket helyszíneket, melyek a magyar történelemhez szorosan kapcsolódnak. Továbbhaladunk a Mihály kapu, a Prímás Palota, az Óváros háza és végül a főtér irányába. Itt egy rövid szabadidő keretében megkóstolhatjuk a szlovák ízeket (knédli, sztrapacska, sör). Délután Brno - Jihlava útvonalon érkezünk Prága környéki szálláshelyünkre, Kralupyba, vacsora. (3 éj).

  2. nap: Karlovy Vary kirándulás (fakultatív program)
  Reggeli után Karlovy Varyba, az egykori császári fürdőhelyre kirándulunk. Az európai hírű fürdőváros a nemzetközi arisztokrácia egyik fő találkozóhelye volt. A teraszosan kiépült meseszép folyóparti város csodaszépen felújított Monarchia korabeli épületei között sétálva érezhető az egykori úri világ hangulata. Városnézés: Mária Magdolna templom, Grand Hotel, Pupp Szálloda. Itt forgatták a Casino Royale című filmet, Gyógyvízkóstolás, vásárlási lehetőség a csehek nemzeti italából a Becherovkából, melyet itt gyártanak és megízlelhetjük Karlsbad finom ostyáit. Visszautazás szálláshelyünkre.

  Egész napos fakultatív program ára:   9.500 Ft/fő + belépő

  Este 20.00 órától Szilveszteri mulatság a szállodában. /Fakultatív/

  A Szilveszteri mulatság ára, aki választja, 25.000 Ft/fő, mely tartalmazza az alábbiakat: üdvözlő ital, büfé vacsora, élő zene, éjféli tűzijáték, éjféli falatkák, éjfél utáni vacsora.
  Aki nem szeretne részt venni a szállodai Szilveszteri mulatságon, az önállóan tud bemenni Prága belvárosába és a téren zajló szabadtéri Szilveszteri programokon résztvenni.

  3. nap: Prágai városnézés
  Késői reggeli után kb. 11.00 órától városnézés a Moldva partján fekvő„szásztornyú” cseh fővárosban. A világ egyik legnagyobb Várnegyedébe látogatunk, mely méltán szerepel az Unesco Világörökség listáján. (Szent Vitus Székesegyház, Királyi Palota, Szent György Bazilika, Arany utcácska).
  Majd az Óvárosba érve Orloj, Károly híd. Este szállás, vacsora.

  4. nap: Telc – Debrecen – Nyíregyháza
  Hazaindulás reggeli után.
  Útközben megállunk Telc központjában. Séta a Világörökség részét képező hosszan elnyúló trapéz alakú főtéren, ahol a gótikus Szent Jakab plébániatemplomot és Csehország legszebb reneszánsz híres kastélyait is láthatjuk. Érkezés haza a késő esti órákban.

   

   

  Részvételi díj: 65.500 Ft/fő

   

  A részvételi díj tartalmazza:  
  ─ Utazás nemzetközi engedéllyel rendelkező turista autóbusszal
  ─ 3 éj szállás Kralupyban, a Hotel Sport 3* szállodában
  ─ Idegenvezetés

  A részvételi díj nem tartalmazza:
  ─ Szilveszteri vacsora és program ára 25.000 Ft/fő
  ─ 2 vacsora 9.000 Ft/fő
  ─ Helyszínen fizetendő járulék, IFA és belépők ára:
      (1000 CZK + 10 EURÓ)

  Egyágyas felár: 16.500 Ft/fő

  Az utazáshoz érvényes úti okmány szükséges!

  Turnus kezdete/vége
    
    Ár -tól
  Nap/éj
  Ellátás
  Utazás
   
  Szilveszter Csehországban "Kralupy"***Szilveszter Csehországban "Kralupy"***Szilveszter Csehországban "Kralupy"***Szilveszter Csehországban "Kralupy"***Szilveszter Csehországban "Kralupy"***Szilveszter Csehországban "Kralupy"***Szilveszter Csehországban "Kralupy"***