Párizs, a fények városa**

Vissza

Leírás:

Feltehetjük a kérdést: mit veszítene az emberiség, ha Párizs hangja egyetlen napra elnémulna? Senki sem tudja elképzelni, hogy milyen is lenne a világ Párizs, álmaink és vágyaink városa nélkül. Életünkben legalább egyszer látnunk kell ezt a ragyogó, szépségéből mindenkinek bőkezűen osztogató várost, a legendás öröklétű „Fény Városát”. Ez a város sohasem fukarkodott, ha történelmi hírnevének megörökítéséről volt szó. Engedjük hát, hogy elbűvöljön és átöleljen minket áradó szépségével.

 

1. nap: Debrecen – Nyíregyháza – Budapest – Hegyeshalom – Németország (Fekete-erdő)
Indulás Debrecenből és Nyíregyházáról a kora hajnali órákban, folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Érkezés Németországba (Fekete-erdő), a tranzitszállásra az esti órákban. Szállás elfoglalása (1 éj).

2. nap: Strasburg – Reims – Párizs
Reggeli után utazás a francia fővárosba. Útközben rövid megállót tartunk Reims-ben  (Székesegyház megtekintése). Érkezés Párizsba a délutáni órákban. Szállás elfoglalása (4 éj). Vacsora után éjszakai városnézésre indulunk. Az esti program keretében meglátogatjuk a város fölé magasodó Sacre Coeur Bazilikát, majd sétát teszünk a Montmartre-on.

3. nap: Párizs
Reggeli után egész napos városnézés a „Fények Városában” autóbusszal és gyalogosan, idegenvezetéssel (Eiffel-torony, Notre Dame, Concorde tér, Champs Elysées, Diadalív stb.)
Fakultatív: egy romantikus esti hajókirándulásra invitáljuk Önöket a Szajnán, ahonnan a kivilágított nevezetességekben gyönyörködhetünk.

4. nap: Párizs – Versailles /Fakultatív program: Disneyland/
Reggeli után folytatjuk városnézésünket: meglátogatjuk Napóleon síremlékét az Invalidusok Dómjában, majd fakultatív múzeumlátogatás (Musée d’Orsay impresszionista gyűjteménye,  Rodin Múzeum). Ezt követően szabadprogram, vásárlási lehetőség. Délután utazás Versailles-ba, a Napkirály palotájába, ahol lehetőség nyílik a történelemből már jól ismert Trianon-paloták meglátogatására is. Vacsora után séta  a  Latin negyedbenEgyéb fakultatív lehetőség: egésznapos Euro-Disney látogatás, egyénileg.


 

5. nap: Párizs – Loire-völgye
Szabad program Párizsban.
Fakultatív program: Egész napos kirándulást teszünk Loire-völgybe. Ellátogatunk Blois-ba, majd az egyik legszebb kastély, a Chenonceaux-i vízikastély és parkjának megtekintése következik, végül a Chambord-i kastélyt látogatjuk meg (kívülről).
A fakultatív program ára 
: 9.500 Ft + belépők.

6. nap: Párizs – német tranzitszállás
Reggeli után a Defense negyedben a modern építészet sajátos remekeiben gyönyörködhetünk. Délután indulás haza, szállás  Németországban (1 éj).

7. nap: Hegyeshalom – Budapest – Nyíregyháza – Debrecen
Reggeli után hazautazás. Érkezés Nyíregyházára és Debrecenbe a késő esti órákban.

 

Részvételi díj: 128.900 Ft
Utazás: légkondicionált autóbusszal
ELLÁTÁS:  reggeli
SZÁLLÁS:
- 2 éjszaka tranzitszállás Németországban
- 4 éjszaka Párizs külvárosában szállodában,
2 ágyas tusoló/WC-s szobában.
VACSORA:         (6   vacsora)             33.800   Ft
Belépők és járulékos költségek ára: kb 120 € (lásd a „Fontos információkat”: katalógus 3. oldal 4.pont)
Minimum létszám: 35 fő.
EGYÁGYAS FELÁR:  8.500 Ft/Fő/nap

2018 Augusztus
Turnus kezdete/vége
  
  Ár -tól
Nap/éj
Ellátás
Utazás
 
2018.08.12
08.18
128 900 HUF
7/6
   
Reggeli
Utazás busszal
Párizs, a fények városa**Párizs, a fények városa**Párizs, a fények városa**Párizs, a fények városa**Párizs, a fények városa**Párizs, a fények városa**Párizs, a fények városa**Párizs, a fények városa**Párizs, a fények városa**Párizs, a fények városa**