Costa Brava jógatábor 2021.

Vissza

Costa Brava jógatábor:

JÓGATÁBOR SPANYOLORSZÁGBAN, A COSTA BRAVÁN
Jóga és relaxáció a tengerparti nyaralás alatt = garantált pihenés, feltöltődés

Újra meghirdetjük az előző években nagy sikert aratott jógatáborunkat! 

 

Időpont: 2021. szeptember 2-10. (9 nap/6 éjszaka)

A jóga az egyik legjobb dolog, amit tehetünk magunkért, a fizikai testünk egészségéért, erőnlétéért és a mentális egészségünk fenntartásáért. Ezt csak azzal lehet fokozni, ha egy gyönyörű helyen, a tengerparton gyakoroljuk, a tenger nyugtató morajlása kíséretében.

A jóga nem csak egy mozgásforma, hanem út önmagunkhoz, az önmegismerés művészete. Célja a test, a tudat és az érzelmek egyensúlyba hozása, harmonizálása.

 Segít megtalálni a határainkat és arra inspirál, hogy napról napra fejlődjünk fizikálisan, lelkileg és szellemileg egyaránt. Mindegy, hogy mikor kezd el az ember jógázni, lényeg, hogy jógázzon rendszeresen, kitartóan. Mindegy, hogy a gyakorló fiatal vagy idősebb, vékony vagy vastag, merev vagy laza, férfi vagy nő. A jóga mindenkit befogad, és senkitől sem kell jobbnak lennünk, segítségével önmagunkhoz képest fejlődünk.

 A táborban hatha jógaórákat tartunk, melyek relaxációval zárulnak.

 A jóga és a relaxáció segít ellazulni, kikapcsolni a mindennapokban, melyre nem is tudjuk milyen nagy szükségünk van. Segítségével testünk, lelkünk felfrissül, és energiával tölt fel.

 

Részvételi díj: 69.900 Ft + 5.000 Ft jógafelár,  mely tartalmazza: 

  • utazást autóbusszal
  • szállást 4-6 fős faházakban
  • félpanziós ellátást (bőséges svédasztalos reggeli és kétfogásos vacsora)
  • részvételt a jógaórákon,

Elhelyezés: 4-6 fős faházakban
A részvételi díj minimum 3 fő/faház esetén érvényes. 
Az egyedül vagy kettesével jelentkezőket társítjuk.
Pároknak 2 fő/faház esetén + 15.000 Ft/fő felár fizetendő, de csak korlátozottan áll rendelkezésre, az irodával előre egyeztetve.

Utazás: autóbusszal

A helyszínről, szállásról, utazásról, fakultatív programokról itt található bővebb információ: Costa Brava nyaralás

Jógaórák   

A részvételi díj 5 x 90 perces hatha jógaórát, (amely relaxációval zárul) tartalmaz. Az órákat a reggeli előtt, 7:00 - 8:30 óra között tartjuk, első napon délután kerül megtartásra.

 A részvételi díj nem tartalmazza a jógamatracot, erről egyénileg kell gondoskodni.

 A jógafelár összegéből nem tudunk visszatérítést adni, ha valaki nem vesz részt mind az 5 órán.

Hatha jóga – 90 perc
A hatha jóga egy komplex rendszer, amely rendszernek részei a testgyakorlatok (ászanák), a légzőgyakorlatok, a tisztító eljárások és a meditáció is. Statikusan, 8-10 légzésig tartjuk ki a különböző testhelyzeteket, amelyek jótékony és kedvező hatást gyakorolnak mind fizikai, mind mentális, mind pedig spirituális síkon is. Tónusos és erős izmokat, rugalmas és hajlékony fizikai testet teremthetünk a hatha jóga rendszeres gyakorlásával, és segíti a mozgásszegény életmód és az ülőmunka terheinek letételét. 

 

A jógaórákat Nagy Orsolya szakképzett jógaoktató tartja. 

   

További információk:

Utasaink fakultatív programokon vehetnek részt, összeegyeztetve a programok ütemtervével:

A programlehetőségek a Világlátó Utazási Iroda oldalán találhatóak: Fakultatív programlehetőségek, de korlátozottan állnak rendelkezésre (Montserrat-Güell Park, Gerona-Dalí Múzeum kirándulásokra nem lehetséges a jelentkezés). 
A részvételi díj nem tartalmazza a végtakarítást, az idegenforgalmi adót (10 Euró/fő/turnus), 20 Euro/fő kauciót, fakultatív útlemondási biztosítást (a teljes részvételi díj 5 %-a) és az utasbiztosítás díját, amely 500 Ft/fő/napi díjtól köthető. 

Csomagkorlátozás a személyszállítási jogszabályok alapján 15 kg/fő összsúly, ami magában foglalja a kézi poggyászt és az 1 db csomagtérben elhelyezett táskát/bőröndöt. Hazafele ugyanez a súlyhatár érvényes!

Az utazás 40% előleg befizetésével foglalható.  

A jógatábor minimum 5 fő esetén kerül megvalósításra.

 

Szeptember
Turnus kezdete/vége
  
  Ár -tól
Nap/éj
Ellátás
Utazás
 
2021.09.02
09.10
69 900 HUF
9/6
   
Félpanzió
Utazás busszal
Costa Brava jógatábor 2021.Costa Brava jógatábor 2021.Costa Brava jógatábor 2021.Costa Brava jógatábor 2021.