2021.
 • Videók
 • TÁJÉKOZTATÓ!
 • 1 NAPOS UTAK
 • Buszbérlés
 • INFORMÁCIÓK
 • UTAZÁSKERESŐ
  REPÜLŐJEGY
  HÍRLEVÉL
  AKCIÓK

  Costa Brava bringatúra 2021.

  Vissza

  Costa Brava bringatúra:

   

  Kerékpározz Katalónia legszebb részein!

   

  Kiváló utak, tradicionális kerékpárkultúra, napfény, gyönyörű tengerpartok, városnézés, kultúra és hamisíthatatlan katalán életérzés várja azokat, akik szeretnek tekerni idegen tájakon és bringán ülve ismerkednének meg Katalónia legszebb látnivalóival. 
  Köszönhetően a vidék nagyszerű adottságainak, biciklitúránk a tengerpart mellett és hegyi utakon vezet át, egy-egy megállóval azon a helyeken, ahol érdemes megkóstolni a helyi specialitásokat.
  A túrát azoknak ajánljuk, akik szeretnek bringázni és lazulni egyszerre, így részt lehet venni kezdőként, amatőrként, félprofiként is. 

   

  Időpont2021. szeptember 2-10. (9 nap/6 éjszaka) 

  Részvételi díj: 75.900 Ft/fő,  amely tartalmazza az utazást, szállást, (elhelyezés társítással), félpanziót és a bringák szállítását

  Helyszín: Spanyolország, Tossa de Mar, Cala Llevadó Camping
  Bővebb információ a szállásról: 
  itt

  Utazás: autóbusszal

  Kerékpáros programterv: 2021. szeptember 2-10. 

  1. nap: Indulás kora reggel Magyarországról. Felszállási lehetőség: bringásoknak kizárólag Miskolc és Budapest ( a kerékpárok rögzítése egyszerre történik).

  2. nap: Érkezés reggel Cala Llevadó-ba. 13:00 órától a faházak elfoglalása, bringák elhelyezése, délután szabadprogram. Vacsora után lesz egy tájékoztató, ahol részletesen ismertetjük a programlehetőségeket.

  3. nap: Kerékpártúra első nap: Sant Feliu-ba indulunk Tossa de Mar érintésével. Megnézzük az igazi Costa Bravat. (50 km-1100 m szintemelkedés)

  4. nap: Pihenés, strandolás vagy fakultatív programként kirándulás Barcelonába. Az esti Barcelonát is fogjuk látni, Fuentes de Montjuice ( szökőkút zene-és fényjátékkal). A kirándulás tervezett időpontja 10:30-23:30, részvételi díja 49 Euro/fő

  5. nap: Kerékpártúra második nap: A gyönyörű óvárosi résszel rendelkező Geronába tekerünk el azon az útvonalon,  amelyen a 2009-es Tour de France került megrendezésre. (100 km-1200 m szintemelkedés)

  6. nap: Kerékpártúra harmadik nap: Barcelona elővárosáig, Mataróig kerékpározunk, visszafelé fürdési lehetőséggel Calella homokos tengerpartján. (100 km-800 m szintemelkedés)

  7. nap: Kerékpártúra negyedik nap: St. Grau-n megpihenünk egy középkori templom udvarában található kávézóban, majd legurulunk a parafaerdőn keresztül Llagosterába és vissza a kempingbe.(60 km-1300 m szintemelkedés)

  8. nap: Hazaindulás autóbusszal a reggeli órákban.

  9. nap: Érkezés Magyarországra. 

   

  Fontos információk:

  A megadott túraútvonalakat mindenki saját tudása/bírása szerint vállalja. 
  A bringákért és a résztvevők testi épségéért felelősséget vállalni nem tudunk, minden résztvevő saját felelősségére vesz részt a túrákon.
  Minden résztvevő saját maga felel az egészségügyi állapotáért. 
  A résztvevő olyan kerékpárral vesz részt a túrán, amely a KRESZ szabályainak megfelel, és a túra ideje alatt betartja a KRESZ szabályait.
  A túra ideje alatt a kerékpáros sisak viselete kötelező.
  A kerékpárokat nyitott utánfutóval szállítjuk, ezért kérjük hogy a bringák sérülésének elkerülése érdekében hozzanak magukkal pl. szivacsot, amit a lekötözési pontokon (2 kerék, kormánycső, nyeregcső, amely becsúsztatható ha szükséges) tudunk használni. A kerékpárokat az utasok saját felelősségükre, a kritikus pontokon befóliázva, vagy egyéb módon védve készítsék elő az útra. A kerékpárok szállítás közbeni esetleges sérüléséért (pl. festék lekopás, kerékpárgumi rongálódás stb....) felelősséget nem vállalunk!

  A köthető kiegészítő sport biztosítás, sporteszköz fedezete a sportolás közbeni sérülésekre vonatkozik, szállításra nem érvényes.
  A túrák alatt aszfaltozott utakon fogunk tekerni, így részt lehet venni országúti és montainbike kerékpárral is.

  Az átlagos mérettől eltérő kerékpárokat (pl. összcsukható, fatbike, elektromos kerékpár) nem áll módunkban az utánfutóval szállítani!

  Azok az utasaink, akik nem vesznek részt a túrákon, fakultatív programokon vehetnek részt, megfelelő létszám esetén . A programlehetőségek a Világlátó Utazási Iroda oldalán találhatóak: Fakultatív programok, de korlátozottan állnak rendelkezésre.

  Részvételi díj bringatúra nélkül: 69.900 Ft/fő

  Buszos barcelonai városnézés: 51 Euro/fő 

  A részvételi díj nem tartalmazza a végtakarítást, az idegenforgalmi adót (10 €/fő/turnus), 20 Euro/fő kauciót, útlemondási biztosítást ( a részvételi díj 5 %-a) és utasbiztosítást 500 Ft/fő/naptól.

  Csomagkorlátozás a személyszállítási jogszabályok alapján 15 kg/fő összsúly, ami magában foglalja a kézi poggyászt és az 1 db csomagtérben elhelyezett táskát/bőröndöt.

   

  Jelentkezni itt lehet:

  46/412-142,   info@vilaglatoutazas.hu

  Turnus indítása: minimum 50 fő

  Bringatúra indítása: minimum 30 fő

   

  2021 Szeptember
  Turnus kezdete/vége
    
    Ár -tól
  Nap/éj
  Ellátás
  Utazás
   
  2021.09.02
  09.10
  75 900 HUF
  9/6
     
  Félpanzió
  Costa Brava bringatúra 2021.Costa Brava bringatúra 2021.Costa Brava bringatúra 2021.Costa Brava bringatúra 2021.Costa Brava bringatúra 2021.Costa Brava bringatúra 2021.Costa Brava bringatúra 2021.Costa Brava bringatúra 2021.Costa Brava bringatúra 2021.Costa Brava bringatúra 2021.Costa Brava bringatúra 2021.Costa Brava bringatúra 2021.