Cala Llevadó - utazással, szállással, félpanzióval 2018.

Vissza

Cala Llevadó:

Ismerd meg Spanyolország legérintetlenebb tengerpartját!!

 

Szikrázó napsütés, csodálatosan szép öblök, középkori városok, ínycsiklandó étel- és italspecialitások, mosolygós emberek. Többek között leginkább ezek miatt szeretnek vendégeink visszatérni évről évre Spanyolország ‘romlatlan’, még természetes tengerparti szakaszára.

A Costa Bravát még vonzóbbá teszi a világ egyik legérdekesebb városának, Barcelonának közelsége, a régió változatos települései, a kulturális sokszínűség és az ókorig visszanyúló történelmi emlékek. 

Irodánk tulajdonában lévő 4-6 fős faházak a négy csillagos Camping Cala Llevadó –ban helyezkednek el 5-10 percre a tengerparttól, ahol étterem, bár és vízi sportok széles választéka áll a vendégeink rendelkezésére. A kemping méltán nyerte el 2013-ban az Európa 3. legszebb kempingje címet.

Az ár tartalma:

  • Utazás: Magyarországról kényelmes, légkondicionált, emeletes luxus autóbusszal
  • Szállás: 4-6 fős faházakban a tengertől 5-10 percre
  • Félpanzió:  Bőséges büfé reggeli és kétfogásos magyaros vacsora (főétel vagy levessel, vagy desszerttel, vagy gyümölccsel)

Az ár nem tartalmazza:

  • a fakultatív programokon való részvételt
  • az idegenforgalmi adót (4 Euró/fő/turnus)
  • a végtakarítási díjat (4 Euró/fő/turnus)
  • az utasbiztosítást
  • az ágyneműhuzatot és lepedőt
  • kauciót (20 Euró/fő/turnus)

 

Katalónia, Tossa de Mar

A Pireneusoknak és a Földközi-tengernek köszönhetően a Katalónia tájképe rendkívül változatos és idegenforgalmi látnivalóinak száma Európában egészen egyedülálló.

A homokos tengerpartok, rejtett tengeröblök, partmenti szigetek és festői halászfalvak miatt imádják az emberek ezt a vidéket. Tossa de Mar ezek közül is a legkiemelkedőbb kisváros, amelyet különleges szépsége miatt számos művész választott lakhelyeként és örökítette meg festményein. Leghangulatosabb része a félszigeten fekvő óváros, a Villa Vella, az 1100-as években épült várerődítménnyel. Kávézókkal, hangulatos éttermekkel szegélyezett keskeny utcák vezetnek fel a várba, ahonnan az öböl csodálatos panorámája tárul elénk.

 

Tossa de Mar, Camping Cala Llevadó

Irodánk – immár 20. éve - a Tossa de Martól 3 km-re lévő, európai szinten is első osztályú, négycsillagos Camping Cala Llevadó-ban kínál szálláslehetőséget vendégeinek. A tengerparti domboldalon elterülő 1o hektáros kemping vetekszik egy botanikus kert szépségével. Négy öbölből álló, közel 2 km hosszú, homokos, apró kavicsos strandja pihenést és vízi sport lehetőségeket biztosít. A nyaralók kikapcsolódását többek között úszómedence, étterem, szupermarket, kosárlabda-, futball-, teniszpálya, pingpong asztalok szolgálják. Emellett ingyenes sport- és gyerekprogramokon is részt lehet venni.

A nyaralóövezetben posta és több nyilvános telefon is működik, az orvosi ellátás biztosított. A WIFI használata fizetős, kb. 15 Euró/hét.

 

ELHELYEZÉS

Az elhelyezés 4 és 6 fős egylégterű faházakban történik.A házak felszereltsége: két egyszemélyes és 1, illetve 2 emeletes ágy, takarók, párnák, beépített szekrény, hűtő, ventilátor, mikrohullámú sütő, asztal, székek, poharak.
Néhány faházban van légkondicionáló, melynek használata feláras: 25 Euró/faház/turnus.
A faházakban vizesblokk nincs, a férfi és a női zuhanyzók, valamint a WC-k a faházak közelében találhatók, itt a tisztaság és a meleg víz állandó. 
Ágyneműhuzatról és lepedőről az utasoknak egyénileg kell gondoskodniuk.
Cala Llevadó a hegy oldalában teraszos kialakítású, így a gyönyörű panorámának az az ára, hogy a partot részben lépcsőkön, illetve lejtős úton lehet megközelíteni, kb. öt-tízperces sétával.
A faházaktól az étkező és a vizesblokk lépcsőkön közelíthető meg.
A faházakat érkezés napján 13:00 órától lehet elfoglalni, és hazautazás napján 10:00 óráig el kell hagyni.

 

FÉLPANZIÓS ELLÁTÁS

8 büfé jellegű reggeli, 8 magyaros jellegű vacsora. Reggeli 08:30 órakor, a vacsora 19:00 órakor kerül szervírozásra. Kérjük utasainkat, hogy a kijelölt időpontban jelenjenek meg az étkezéseknél, annak érdekében, hogy egyértelmű legyen, hogy mennyi repetát oszthatnak ki kollégáink. Abban az esetben, ha az utas programon való részvétel miatt a megadott időpontban nem tudja igénybe venni az étkezést, hideg csomagot kap (előzetes egyeztetés szükséges a megérkezést követő reggel, a programokra való jelentkezéskor)).

Első étkezés: érkezés napján vacsora, utolsó étkezés: hazaindulás napján reggeli.

 

UTAZÁS

Légkondicionált, SETRA 431 DT típusú, emeletes luxus autóbusszal.

Útvonal: Miskolc – Budapest – Pince – Ventimiglia – Perpignan – Tossa de Mar – kemping és vissza. Csoportoknak létszámtól függően a megadottaktól eltérő felszállási hely is lehetséges, térítés ellenében (felszállási helytől függően kb. 3.000 - 5.000 Ft/fő)

Menetidő: Budapestről kb. 24-26 óra, kb. 4 óránként 20-30 perces pihenővel. Indulási időpontok a reggeli órákban. Visszaérkezési időpontok az esti órákban. A pontos indulási időpontokról az utazás előtt adunk tájékoztatást.

A buszon WC használat nincs. A kb. 4 óránkénti 20-30 perces pihenők olyan benzinkutaknál vannak, ahol több mosdó áll az utasok rendelkezésére.

Csomagkorlátozás a személyszállítási jogszabályok alapján 15 kg/fő összsúly, ami magában foglalja a kézi poggyászt és az 1 db csomagtérben elhelyezett táskát/bőröndöt.

 

 

FAKULTATÍV PROGRAMOK

 

KEDVEZMÉNYES PROGRAMCSOMAG (14o Euró/fő + 5.000 Ft/fő)

161 Euró + 5.000 Ft/fő helyett 140 Euró/fő + 5.000 Ft/fő.

Tartalma: Egész napos barcelonai városnézés, Montserrat – Sagrada Família, hajókirándulás, Flamenco- és tapas est. Diákcsoport esetén a részvétel minden tanuló számára kötelező. A programok csak abban az esetben kerülnek megvalósításra, ha az adott turnusban a jelentkezők száma eléri a minimális létszámot.

A programok részvételi díja tartalmazza az utazást, magyar nyelvű idegenvezetést, belépőt a Pueblo Espaňolba, a Güell Parkba és a Sagrada Famíliába (tornyok nélkül), valamint két hajójegyet. A Sagrada Família belépőjét előre kell foglalni, melynek előfoglalási díja 5.000 Ft/fő, ezért ennek a költsége az előleggel együtt fizetendő, de legkésőbb indulás előtt 30 nappal. 30 napon belüli jelentkezés esetén is kérhető, de előfordulhat, hogy nincs jegy. A lefoglalt belépő nem mondható le, ezért az utazás lemondása esetén az ára nem téríthető vissza. A többi program részvételi díja euróban fizetendő a helyszínen.

Kedvezményes ár: 161 Euró + 5.000 Ft/fő helyett 140 Euró + 5.000 Ft/fő.
Gyerekár 10 éves kor alatt: 128 Euro/fő

 

BARCELONA (56 Euró/fő)  (tervezett időpont kb. 10:45-23:45)


Az egész napos autóbuszos és gyalogos városnézés keretében megtekintjük többek között a Gaudi házakat (Casa Batlló, Casa Milá), a Montjuic-ot, a Spanyol Falut, a Güell parkot (a program ára tartalmazza a belépőt), az olimpiai stadiont, a Mirador del Alcaldet, a Ramblast, a Gótikus negyedet és a Fuentes de Montjuic-ot (szökőkút zene-és fényjátékkal).  Szabad program keretében felkereshető a Camp Nou (kb. 23 Euró/fő), a Picasso Múzeum, az Akvárium, a Panoptikum és a Tengerészeti Múzeum. A programon résztvevőknek ezen a napon a vacsora hidegcsomag.
Gyerekár 10 éves kor alatt: 45 Euro/fő


MONTSERRAT - SAGRADA FAMÍLIA (40 Euró/fő + 5.000 Ft/fő)  (tervezett időpont kb. 7:30-17:00)


Az egész napos kirándulás első felében elutazunk a katalánok legszebb zarándokhelyére, a páratlan természeti szépségekkel körülvett, 717 méter magasan épült Montserrati Kolostorhoz. Ebben a bencés rendi apátságban látható a világ egyik leghíresebb Fekete Madonnája (Morenetta). Először megtekintjük a bazilikát, valamint megérintjük a Fekete Madonnát, aki a helyiek szerint teljesíti egy kívánságunkat. Ezt követően a szabad program keretében érdemes fogaskerekűvel ellátogatni a Szent Barlanghoz, ahol a legenda szerint megtalálták a Morenettát (a fogaskerekű ára oda-vissza kb. 2, 5 Euró, melyet a részvételi díj nem tartalmaz), vagy meghallgatni az apátság világhírű, papnövendékekből álló gyermekkórusát (a gyerekek július második felétől augusztus végéig vakáción vannak).

Ezt követően Barcelonába látogatunk, ahol a Sagrada Famíliát tekintjük meg. Mivel a belépőt előzetesen kell foglalni, az előfoglalási díj 5.000 Ft/fő, mely az előleggel együtt fizetendő, de legkésőbb indulás előtt 30 nappal. 30 napon belüli jelentkezés esetén is kérhető, de előfordulhat, hogy nincs jegy. A lefoglalt belépő nem mondható le, ezért az utazás lemondása esetén az ára nem téríthető vissza.
Gyerekár 10 éves kor alatt: 32 Euro/fő


HAJÓKIRÁNDULÁS (2o Euró/fő)  (tervezett időpont kb. 9:30-16:30)


Tossa-i heti kirakodóvásárral egybekötött hajókirándulás. A kempingből gyalogosan megyünk át Tossába a helyi piacra. Ezt követően Tossa-ból a szomszédos városba, Lloret de Marba hajózunk át, ahol néhány órás szabadidő keretében lehetőség van strandolni, vásárolni, várost nézni. A délutáni órákban visszahajózunk a kemping öblébe.
Gyerekár 10 éves kor alatt: 16 Euro/fő


FLAMENCO- ÉS TAPAS EST (45 Euró/fő)  (tervezett időpont kb. 19:30-24:00)


Az esti program helyszíne a Lloret de Marban található Gran Casino Costa Brava. A vacsora során végigkóstoljuk a helyi ételkülönlegességeket, tapasokat, korlátlan italfogyasztással ( sangría, üdítők). A vacsorát élő flamenco-előadás követi profi táncosokkal.
Gyerekár 10 éves kor alatt: 35 Euro/fő

 

 

EGYÉB FAKULTATÍV PROGRAMOK:

 

 GERONA (25 Euró/fő)  (tervezett időpont kb. 11:00-15:00)

Gyalogos városnézés a középkor hangulatát idéző Geronában, idegenvezetővel. Az ezer ostrom városának nevezik, hiszen stratégiailag fontos szerepet töltött be a történelem folyamán. Sokszor cserélt gazdát, így számos kultúra nyomta rá a bélyegét - sétánk során ennek nyomait derítjük fel. Fakultatív lehetőség: a Katedrális és az Egyházművészeti Múzeum (kb. 7 Euró), valamint az Arab fürdő (kb. 2 Euró) megtekintése.
A kirándulás megfelelő létszám esetén valósítható meg.
Gyerekár 10 éves kor alatt: 22 Euro/fő

MARINELAND  delfinárium és csúszdapark  (kb. 28 Euró/fő)   (tervezett időpont kb. 11:00-18:00)

Egész napos strandolási lehetőség állatbemutatókkal (fóka-, papagáj- és delfin show). A Delfinárium olyan szabadidőpark, ahol nem csak medencék és csúszdák szolgálják az egész napos szórakozást: a fő attrakció nem más, mint a fóka-, papagáj- és delfin show, melyet napközben többször is láthat a közönség. Bővebb információ: http://www.marineland.es    
Gyermekár 10 éves kor alatt: 22 Euro/fő

PORT AVENTURA  vidámpark  (kb. 66 Euró/fő)  (tervezett időpont kb. 7:30-21:30)

Salouban található Európa egyik legnagyobb vidámparkja, amely vetekszik a párizsi Disneylanddel. Az Universal Studios által épített, 5 részből (Mediterránia, Polinézia, Kína, Mexikó, Vadnyugat) álló park hullámvasútjai és szórakoztató show-műsorai felejthetetlen élményt nyújtanak. Az ár tartalmazza a belépőt és az utazási költséget, a vidámparkon belül más költség nincs. A program létszámtól függően saját szervezésű, vagy spanyol partnerirodán keresztül szerveződik. A programon résztvevőknek erre a napra a vacsora hideg csomag. 
Bővebb információ: https://www.portaventuraworld.com

A programok fakultatív jellegűek, csak megfelelő létszám esetén kerülnek megvalósításra. A programok euroban megadott ára a helyszínen fizetendő, a forintban megadott ár (Sagrada) itthon, az előleggel.

A programárak a 2017. évi adatok alapján lettek megadva. Amennyiben a szolgáltatók emelik a díjat a módosítás jogát fenntartjuk.

 

További információk:

Gyerekár: 0-5 éves korig: 35.000 Ft/fő

Gyerekkedvezmény: 5-10 éves korig: alapárból - 10.000 Ft/fő kedvezmény

A részvételi díj minimum 3 fő/faház esetén érvényes.

2 fő/faház esetén +10.000 Ft/fő felár fizetendő.   2 fős elhelyezés csak korlátozottan áll rendelkezésre.

6 ágyas faházakban minimum 3 fő elhelyezését tudjuk vállalni.

Autóbusszal utazóknak amennyiben csak egy irányban kívánják igénybe venni az utazást, nincs lehetőség árcsökkentésre.

A részvételi díj tartalmazza az utazást, a megadott szállást 4 vagy 6 személyes, egylégterű faházakban és a félpanziós ellátást.
 A faházak épségének megőrzése érdekében átvételekor 20 Euró/fő kauciót kell fizetni, ami - amennyiben nem történt káresemény – átadáskor visszafizetésre kerül.

Végtakarítás: 4 Euró/fő/turnus, idegenforgalmi adó: 4  Euró/fő/turnus (17 éven felül),  a kaucióval együtt fizetendők.

 

Egyénileg utazók részvételi díja egy faházra vonatkozóan (8 éjszaka szállás + félpanziós ellátás):

            2 fő/faház esetén: alapárból -20.000 Ft/fő  (korlátozottan áll rendelkezésre)

            3 vagy 4 fő/faház esetén alapárból -25.000 Ft/fő

 

 

Biztosítás:

A részvételi díj nem tartalmazza a Betegség- Baleset Poggyászbiztosítást - melynek megkötését javasoljuk, irodánkban és honlapunkon keresztül is megköthető, valamint az útlemondási biztosítást.

Az aktuális díjtételekről érdeklődjön irodánkban. Az ingyenes uniós egészségbiztosítási kártya kiváltását kérjük utasainktól.

Útlemondási biztosítás az előleg befizetésével egyidőben köthető, mértéke: a részvételi díj 5 %-a. Az önrész 20 %, de minimum 10.000 Ft.

 

 Az utazás 40 % előleg befizetésével foglalható, a teljes összeget legkésőbb az indulást megelőző 30. napig kell befizetni.

Minimális turnuslétszám: 50 fő. Az iroda az utazáshoz szükséges legkisebb utaslétszám hiányában az utazás megkezdése előtt legkésőbb 20 nappal az utazási szerződéstől elállhat.

Július
Augusztus
Turnus kezdete/vége
  
  Ár -tól
Nap/éj
Ellátás
Utazás
 
2018.07.24
08.03
93 900 HUF
11/8
   
Félpanzió
Utazás busszal
Cala Llevadó - utazással, szállással, félpanzióval 2018.Cala Llevadó - utazással, szállással, félpanzióval 2018.Cala Llevadó - utazással, szállással, félpanzióval 2018.Cala Llevadó - utazással, szállással, félpanzióval 2018.Cala Llevadó - utazással, szállással, félpanzióval 2018.Cala Llevadó - utazással, szállással, félpanzióval 2018.Cala Llevadó - utazással, szállással, félpanzióval 2018.Cala Llevadó - utazással, szállással, félpanzióval 2018.Cala Llevadó - utazással, szállással, félpanzióval 2018.Cala Llevadó - utazással, szállással, félpanzióval 2018.Cala Llevadó - utazással, szállással, félpanzióval 2018.Cala Llevadó - utazással, szállással, félpanzióval 2018.Cala Llevadó - utazással, szállással, félpanzióval 2018.Cala Llevadó - utazással, szállással, félpanzióval 2018.Cala Llevadó - utazással, szállással, félpanzióval 2018.Cala Llevadó - utazással, szállással, félpanzióval 2018.Cala Llevadó - utazással, szállással, félpanzióval 2018.Cala Llevadó - utazással, szállással, félpanzióval 2018.