Cala Llevadó, 2021. - utazással, szállással, félpanzióval

Vissza

Cala Llevadó:

Ismerd meg Spanyolország legérintetlenebb tengerpartját!!

 

Szikrázó napsütés, csodálatosan szép öblök, középkori városok, ínycsiklandó étel- és italspecialitások, mosolygós emberek. Többek között leginkább ezek miatt szeretnek vendégeink visszatérni évről évre Spanyolország ‘romlatlan’, még természetes tengerparti szakaszára.

A Costa Bravát még vonzóbbá teszi a világ egyik legérdekesebb városának, Barcelonának közelsége, a régió változatos települései, a kulturális sokszínűség és az ókorig visszanyúló történelmi emlékek. 

Irodánk tulajdonában lévő 4-6 fős faházak a négy csillagos Camping Cala Llevadó –ban helyezkednek el 5-10 percre a tengerparttól, ahol étterem, bár és vízi sportok széles választéka áll a vendégeink rendelkezésére. 

A kemping 2017-ben elnyerte az Európa legszebb kempingje címet.A részvételi díj tartalma:

  • Utazás: Magyarországról kényelmes, légkondicionált, emeletes autóbusszal
  • Szállás: 4-6 fős faházakban a tengertől 5-10 percre
  • Félpanzió: svédasztalos reggeli és kétfogásos magyaros vacsora 

A részvételi díj nem tartalmazza:

  • fakultatív programokon való részvételt
  • idegenforgalmi adót (5 Euró/fő/turnus)
  • végtakarítási díjat (7 Euró/fő/turnus)
  • utasbiztosítást (megkötése javasolt)
  • útlemondási biztosítást (5%, ami az előleggel együtt köthető, önrész 20%)
  • ágyneműhuzatot és lepedőt
  • kauciót (20 Euró/fő/turnus)

 

 Az ingyenes uniós egészségbiztosítási kártya kiváltását kérjük utasainktól.

Katalónia, Tossa de Mar

A Pireneusoknak és a Földközi-tengernek köszönhetően a Katalónia tájképe rendkívül változatos és idegenforgalmi látnivalóinak száma Európában egészen egyedülálló.

A homokos tengerpartok, rejtett tengeröblök, partmenti szigetek és festői halászfalvak miatt imádják az emberek ezt a vidéket. Tossa de Mar ezek közül is a legkiemelkedőbb kisváros, amelyet különleges szépsége miatt számos művész választott lakhelyeként és örökítette meg festményein. Leghangulatosabb része a félszigeten fekvő óváros, a Villa Vella, az 1100-as években épült várerődítménnyel. Kávézókkal, hangulatos éttermekkel szegélyezett keskeny utcák vezetnek fel a várba, ahonnan az öböl csodálatos panorámája tárul elénk.

 

Tossa de Mar, Camping Cala Llevadó

Irodánk – immár 22. éve - a Tossa de Martól 3 km-re lévő, európai szinten is első osztályú, négycsillagos Camping Cala Llevadó-ban kínál szálláslehetőséget vendégeinek. A tengerparti domboldalon elterülő 1o hektáros kemping vetekszik egy botanikus kert szépségével. Négy öbölből álló, közel 2 km hosszú, homokos, apró kavicsos strandja pihenést és vízi sport lehetőségeket biztosít. A nyaralók kikapcsolódását többek között úszómedence, étterem, szupermarket, kosárlabda-, futball-, teniszpálya, pingpong asztalok szolgálják. Emellett ingyenes sport- és gyerekprogramokon is részt lehet venni.

A nyaralóövezetben posta és több nyilvános telefon is működik, az orvosi ellátás biztosított. A WIFI használata fizetős, kb. 15 Euró/hét.

 

ELHELYEZÉS

Az elhelyezés 4 és 6 fős egylégterű faházakban történik.A házak felszereltsége: két egyszemélyes és 1, illetve 2 emeletes ágy, takarók, párnák, beépített szekrény, hűtő, ventilátor, mikrohullámú sütő, asztal, székek, poharak.
Néhány faházban van légkondicionáló, melynek használata feláras: 25 Euró/faház/turnus.
A faházakban vizesblokk nincs, a férfi és a női zuhanyzók, valamint a WC-k a faházak közelében találhatók, itt a tisztaság és a meleg víz állandó. 
Ágyneműhuzatról és lepedőről az utasoknak egyénileg kell gondoskodniuk.
Cala Llevadó a hegy oldalában teraszos kialakítású, így a gyönyörű panorámának az az ára, hogy a partot részben lépcsőkön, illetve lejtős úton lehet megközelíteni, kb. öt-tízperces sétával.
A faházaktól az étkező és a vizesblokk lépcsőkön közelíthető meg.
A faházakat érkezés napján 13:00 órától lehet elfoglalni, és hazautazás napján 10:00 óráig el kell hagyni.

 

FÉLPANZIÓS ELLÁTÁS

Svédasztalos reggeli, magyaros jellegű kétfogásos vacsora. Reggeli 08:30 órakor, a vacsora 19:00 órakor kerül szervírozásra. Kérjük utasainkat, hogy a kijelölt időpontban jelenjenek meg az étkezéseknél, annak érdekében, hogy egyértelmű legyen, hogy mennyi repetát oszthatnak ki kollégáink. Abban az esetben, ha az utas programon való részvétel miatt a megadott időpontban nem tudja igénybe venni az étkezést, hideg csomagot kaphat, melynek feltétele az előzetes egyeztetés a megérkezést követő reggel, a programokra való jelentkezéskor.

Első étkezés: érkezés napján vacsora, utolsó étkezés: hazaindulás napján reggeli.

 

UTAZÁS

Légkondicionált, emeletes autóbusszal.

Az autóbusz tárgyi feltételei megfelelnek a hatályos előírásoknak, a személyszállítást végző járművezetők az orvosi alkalmassági vizsgálaton megfeleltek, alkalmazásuk megfelel a szolgáltatás személyi feltételeinek.

Útvonal: Miskolc – Budapest – Pince – Ventimiglia – Perpignan – Tossa de Mar – kemping és vissza. Csoportoknak létszámtól függően a megadottaktól eltérő felszállási hely is lehetséges, térítés ellenében (felszállási helytől függően kb. 3.000 - 5.000 Ft/fő)

Menetidő: Budapestről kb. 24-26 óra, kb. 4 óránként 20-30 perces pihenővel. Indulási időpontok a reggeli órákban. Visszaérkezési időpontok az esti órákban. A pontos indulási időpontokról az utazás előtt adunk tájékoztatást.

A buszon WC használat nincs. A kb. 4 óránkénti 20-30 perces pihenők olyan benzinkutaknál vannak, ahol több mosdó áll az utasok rendelkezésére.

Csomagkorlátozás a személyszállítási jogszabályok alapján 15 kg/fő összsúly, ami magában foglalja a kézi poggyászt és az 1 db csomagtérben elhelyezett táskát/bőröndöt. Hazafelé ugyanez a súlyhatár érvényes!

 

 

FAKULTATÍV PROGRAMOK

 

KEDVEZMÉNYES PROGRAMCSOMAG 150 Euró/fő 

184 Euró helyett 158 Euró/fő

Tartalma: Barcelona városnézés, Montserrat –  Güell Park,   Gerona - Figueras (Dalí Múzeum), hajókirándulás.

Diákcsoport esetén a részvétel minden tanuló számára kötelező. A programok csak abban az esetben kerülnek megvalósításra, ha az adott turnusban a jelentkezők száma eléri a minimális létszámot.

A programok részvételi díja tartalmazza az utazást, magyar nyelvű idegenvezetést, belépőt a Pueblo Espaňolba, a Güell Parkba és a Dalí Múzeumba, valamint két hajójegyet.  A programok részvételi díja euróban fizetendő a helyszínen.

Gyerekár 10 éves kor alatt: 143 Euro/fő

Barcelona városnézés (41 Euró/fő) (tervezett időpont kb. 10:30-23:30 )

Az egész napos autóbuszos és gyalogos városnézés keretében megtekintjük többek között a Sagrada Familiát (kívülről), a Gaudí házakat (Casa Batlló, Casa Milá), a Montjuic-ot, a Spanyol Falut (belépő az árban), az olimpiai stadiont, a Mirador del Alcalde-t, a Ramblast, a Gótikus Negyedet, a Fuentes de Montjuic-ot (szökőkút zene- és fényjátékkal). 4 órás szabad program keretében felkereshető a Camp Nou (kb. 23 € / fő), a Picasso Múzeum, az Akvárium, a Panoptikum és a Tengerészeti Múzeum, stb. 
A programon résztvevőknek ezen a napon hideg vacsoracsomag van. Gyerekár 10 éves kor alatt: 42 Euro/fő

 

Montserrat – Güell Park (51 Euró/fő) (tervezett időpont kb. 13:00-22:30)

Ezen a napon ebéd van vacsora helyett. Ebéd után elutazunk a katalánok legszebb zarándokhelyére, a páratlan természeti szépségekkel körülvett, 717 méter magasan épült Montserrati Kolostorhoz. Ebben a bencés rendi apátságban látható a világ egyik leghíresebb Fekete Madonnája (Morenetta). Először megtekintjük a bazilikát, valamint megérintjük a Fekete Madonnát, aki a helyiek szerint teljesíti egy kívánságunkat. Ezt követően a szabad program keretében érdemes fogaskerekűvel ellátogatni a Szent Barlanghoz, ahol a legenda szerint megtalálták a Morenettát (a fogaskerekű ára oda-vissza kb. 2, 5 Euró/fő, melyet a részvételi díj nem tartalmaz), vagy meghallgatni az apátság világhírű, papnövendékekből álló gyermekkórusát (a gyerekek július második felétől augusztus végéig vakáción vannak). Ezt követően Barcelonába látogatunk, ahol a Güell Parkot tekintjük meg (belépő az árban).  Gyerekár 10 éves kor alatt: 42 Euro/fő

Hajókirándulás Lloret de Marba (27 Euró/fő)  (tervezett időpont kb. 9:00-16:00)

Tossai heti kirakodóvásárral egybekötött hajókirándulás. A kempingből gyalogosan megyünk át Tossába, a helyi piacra. Ezt követően Tossából a szomszédos városba, Lloret de Marba hajózunk át, ahol néhány órás szabadidő keretében lehetőség van strandolni, vásárolni, várost nézni. A délutáni órákban visszahajózunk a kemping öblébe. Gyerekár 10 éves kor alatt: 22 Euro/fő

 

GERONA – FIGUERAS 55 Euró / fő (tervezett időpont kb. 9:00-16:30)

Gyalogos városnézés a középkor hangulatát idéző Geronában, idegenvezetővel. Az ezer ostrom városának nevezik, hiszen stratégiailag fontos szerepet töltött be a történelem folyamán. Sokszor cserélt gazdát, így számos kultúra nyomta rá bélyegét – sétánk során ennek nyomait derítjük fel. Itt forgatták a Trónok harcának egyik részét. Fakultatív lehetőség: a Katedrális és az Egyházművészeti Múzeum (kb. 7 €/fő), valamint az Arab fürdő (kb. 2 €/fő) megtekintése. Ezt követően utazás Figuerasba. Salvador Dalí a modern művészet nagy alakja volt, egy igazi excentrikus különc, aki jól értett ahhoz, hogyan hívja fel magára a közvélemény figyelmét. Szenzációnak számító szürrealista alkotó ábrándszerű festményeit tekintjük meg a Dalí Múzeumban. Gyerekár 10 éves kor alatt: 48 Euró/fő

 

 Egyéb fakultatív programok 

 

FLAMENCO- ÉS TAPAS EST kb. 45 Euro/fő (tervezett időpont kb. 19:30-24:00)

Az esti program helyszíne a Lloret de Marban található Gran Casino Costa Brava. A vacsora során végigkóstoljuk a helyi ételkülönlegességeket, tapasokat, korlátlan italfogyasztással (sangría, üdítők). A vacsorát élő flamenco-előadás követi profi táncosokkal, spanyol gitárossal és énekessel.
Gyerekár 10 éves kor alatt: 35 Euro/fő

 

MARINELAND delfinárium és csúszdapark kb. 29 Euro / fő (tervezett időpont kb. 11:00-18:00)

A Delfinárium olyan szabadidőpark, ahol nem csak medencék és csúszdák szolgálják az egész napos szórakozást: a fő attrakció nem más, mint a fóka-, papagáj- és delfinshow, melyet napközben többször is láthat a közönség. Bővebb információ Marinelandról
Gyerekár 10 éves kor alatt: 22 Euro/fő


PORT AVENTURA vidámpark kb. 69 Euro / fő (tervezett időpont kb. 7:30-21:30)

Salouban található Európa egyik legnagyobb vidámparkja, amely vetekszik a párizsi Disneylanddel. Az Universal Studios által épített, 5 részből (Mediterránia, Polinézia, Kína, Mexikó, Vadnyugat) álló park hullámvasútjai és szórakoztató show-műsorai felejthetetlen élményt nyújtanak. Az ár tartalmazza a belépőt és az utazási költséget, a vidámparkon belül más költség nincs. A program létszámtól függően saját szervezésű, vagy spanyol partnerirodán keresztül szerveződik. A programon résztvevőknek erre a napra hideg vacsoracsomag van.Bővebb információ a Port Aventúra vidámparkról
Gyerekár 10 éves kor alatt: 56 Euro/fő

 

A programok euróban megadott ára a helyszínen fizetendő.
A programárak a 2019. évi adatok alapján lettek megadva. Amennyiben a szolgáltatók emelik a díjat a módosítás jogát fenntartjuk.

 A programok fakultatív jellegűek, csak megfelelő létszám esetén kerülnek megvalósításra. 

 

További információk:

Gyerekár: 0-5 éves korig: 40.000 Ft/fő

Gyerekkedvezmény: 5-10 éves korig: alapárból - 10.000 Ft/fő kedvezmény

A részvételi díj minimum 3 fő/faház esetén érvényes.

2 fő/faház esetén +15.000 Ft/fő felár fizetendő.   2 fős elhelyezés csak korlátozottan áll rendelkezésre.

6 ágyas faházakban minimum 3 fő elhelyezését tudjuk vállalni.

Autóbusszal utazóknak amennyiben csak egy irányban kívánják igénybe venni az utazást, nincs lehetőség árcsökkentésre.

A részvételi díj tartalmazza az utazást, a megadott szállást 4 vagy 6 személyes, egylégterű faházakban és a félpanziós ellátást.
 A faházak épségének megőrzése érdekében átvételekor 20 Euró/fő kauciót kell fizetni, ami - amennyiben nem történt káresemény – átadáskor visszafizetésre kerül.

Végtakarítás: 7 Euró/fő/turnus, idegenforgalmi adó: 5  Euró/fő/turnus (17 éven felül),  a kaucióval együtt fizetendők.

 

Egyénileg utazók részvételi díja egy faházra vonatkozóan (8 éjszaka szállás + félpanziós ellátás):

            2 fő/faház esetén: alapárból -20.000 Ft/fő  (korlátozottan áll rendelkezésre)

            minimum 3 fő/faház esetén alapárból -25.000 Ft/fő

 

 

Biztosítás:

A részvételi díj nem tartalmazza a Betegség- Baleset Poggyászbiztosítást - melynek megkötését javasoljuk, irodánkban és honlapunkon keresztül is megköthető, valamint az útlemondási biztosítást.

Az aktuális díjtételekről érdeklődjön irodánkban. Az ingyenes uniós egészségbiztosítási kártya kiváltását kérjük utasainktól.

Útlemondási biztosítás az előleg befizetésével egyidőben köthető, mértéke: a részvételi díj 5 %-a. Az önrész 20 %.

 

 Az utazás 40 % előleg befizetésével foglalható, a teljes összeget legkésőbb az indulást megelőző 30. napig kell befizetni.

Minimális turnuslétszám: 50 fő. Az iroda az utazáshoz szükséges legkisebb utaslétszám hiányában az utazás megkezdése előtt legkésőbb 20 nappal az utazási szerződéstől elállhat.

Május
Június
Július
Augusztus
Turnus kezdete/vége
  
  Ár -tól
Nap/éj
Ellátás
Utazás
 
2021.05.21
05.31
77 900 HUF
11/8
   
Félpanzió
Utazás busszal
2021.05.29
06.08
77 900 HUF
11/8
   
Félpanzió
Utazás busszal
Cala Llevadó, 2021. - utazással, szállással, félpanzióval Cala Llevadó, 2021. - utazással, szállással, félpanzióval Cala Llevadó, 2021. - utazással, szállással, félpanzióval Cala Llevadó, 2021. - utazással, szállással, félpanzióval Cala Llevadó, 2021. - utazással, szállással, félpanzióval Cala Llevadó, 2021. - utazással, szállással, félpanzióval Cala Llevadó, 2021. - utazással, szállással, félpanzióval Cala Llevadó, 2021. - utazással, szállással, félpanzióval Cala Llevadó, 2021. - utazással, szállással, félpanzióval Cala Llevadó, 2021. - utazással, szállással, félpanzióval Cala Llevadó, 2021. - utazással, szállással, félpanzióval Cala Llevadó, 2021. - utazással, szállással, félpanzióval Cala Llevadó, 2021. - utazással, szállással, félpanzióval Cala Llevadó, 2021. - utazással, szállással, félpanzióval Cala Llevadó, 2021. - utazással, szállással, félpanzióval