Adventi kirándulás Pozsony-Győr

Vissza

Adventi kirándulás Pozsony-Győr:

1 nap, non stop 

Indulás Miskolcról a kora reggeli órákban.
Késő délelőtt érkezünk Pozsonyba. A városnéző séta után szabad program. A karácsonyra jellemző illatok a régi városháza előtti Fő térre csábítják a forgatagban sétálót, a puncsot, forralt bort, mézbort, méhsört, mézeskalácsot, palacsintát, pozsonyi kiflit, sült kolbászt árusító fabódékhoz. A kézműves vásárban mesteri termékek között válogathatunk. A kora délutáni órákban érkezünk Győrbe. A Téli Fesztivál idején Győr a fények városává válik. A Széchenyi tér zenés fényjátékok helyszíne, a lenyűgöző díszkivilágítást csodás színekben táncoló fénnyel festett épületek teszik még látványosabbá. Az ünnepi hangulatot a kézműves vásár és az adventi programok teszik teljessé. Hazaindulás az esti órákban. Érkezés Miskolcra az éjszakai órákban.

Részvételi díj: 9.900 Ft/fő.


A részvételi díj tartalmazza az utazást, az útdíjakat és parkolási díjakat, valamint utaskísérő idegenvezetőt. Nem tartalmaz belépőt és utasbiztosítási díjat, 500 Ft/fő/nap.

Minimum létszám: 42 fő.

Turnus kezdete/vége
  
  Ár -tól
Nap/éj
Ellátás
Utazás
 
Adventi kirándulás Pozsony-GyőrAdventi kirándulás Pozsony-GyőrAdventi kirándulás Pozsony-GyőrAdventi kirándulás Pozsony-Győr