Adventi kirándulás Krakkóba

Vissza

Adventi kirándulás Krakkóba:

1 nap, non stop

2019.12.14.

Indulás Miskolcról a hajnali órákban. A déli órákban érkezünk a megannyi szépséget rejtő Krakkóba. Az ódon szépségű város felfedezését a Wawelnél kezdjük, a várudvar és a koronázási templom megtekintésével, majd az óváros gyönyörű utcáin sétálva ismerkedünk a Világörökség által védett egykori királyi koronázó várossal. A Posztócsarnok tere mindig is nyüzsgő kereskedelmi csomópont volt, adventi vásár alkalmával még inkább benépesül a hagyományos kézműves portékát árusító kereskedőkkel. A szabad program közben hordókból kóstolhatjuk a kifogyhatatlan forralt bort, hozzá kézműves sajtokat, egyéb finomságokat eszegetve. A több száz éves kivilágított épületek, a lengyel vendégszeretet és a fehér hótakaró teszi ünnepivé a hangulatot. Hazaindulás a késő délutáni órákban. Érkezés Miskolcra az éjszakai órákban.

Részvételi díj: 10.500 Ft/fő.

A részvételi díj tartalmazza az utazást, az útdíjakat és parkolási díjakat, valamint utaskísérő idegenvezetőt. Nem tartalmaz belépőt, útlemondási ( a részvételi díj 5 %-a) és utasbiztosítási díjat ( 500 Ft/fő), amely irodánkban köthető.

Minimum létszám: 40 fő.

 

 

 

 December
Turnus kezdete/vége
  
  Ár -tól
Nap/éj
Ellátás
Utazás
 
2019.12.14
12.14
10 500 HUF
1/0
   
Nincs
Utazás busszal
Adventi kirándulás KrakkóbaAdventi kirándulás KrakkóbaAdventi kirándulás KrakkóbaAdventi kirándulás KrakkóbaAdventi kirándulás KrakkóbaAdventi kirándulás Krakkóba