TÁJÉKOZTATÓ!

Kedves Utasaink!

Szeretnénk tájékoztatni utasainkat a kialakult helyzetben a tervezett spanyolországi utazásokkal és egyéb saját szervezésű utazásokkal kapcsolatban.

Természetesen átérezzük a helyzetet, az aggodalmat, mégis kérjük kedves utasaink türelmét, együttműködését, mert azon vagyunk, hogy mindenki számára megnyugtató megoldást nyújtsunk.

Az utazási szerződés szerint 60. nappal az indulás előtt bánatpénz megfizetése nélkül, azaz kötbérmentesen (mindössze 1000 Ft/fő foglalási díj levonásával) lemondható az utazás.

A kialakult helyzetben az Utazási Szerződés 8. pontját a koronavírus miatti korlátozással összefüggésben, a vis maior helyzetre való tekintettel szeretnénk a következő kitétellel kiegészíteni:

amennyiben az indulást megelőző 20. napig az utazást korlátozó kormány rendelet nem kerül feloldásra, vagy a célország, vagy az útvonalba eső országok valamelyike határzár alatt van, akkor töröljük az út indítását; ezzel együtt eltekintünk az Utazási Szerződés szerinti bánatpénz levonásától, és a befizett részvételi díjat (mindössze 1000 Ft/fő foglalási díj levonásával) visszafizetjük.

Utazási irodánk felelősségteljes döntést fog hozni ebben az ügyben is, utasaink biztonságos utazását szemelőtt tartva.

Kérjük Önöket, hogy velünk együtt bízzanak abban, hogy az európai helyzet stabilizálódni fog, ez a probléma is meg fog oldódni 2 hónapon belül. Szeretnénk kérni, hogy a jelen helyzetben legyenek megértéssel és türelemmel felénk, hogy munkánkat továbbra is az Önök megelégedésére tudjuk folytatni.

Amennyiben esetlegesen mégsem valósul meg az utazás, az előlegek visszafizetése problémamentesen meg fog történni.

Bizunk megértésükben.

 

Üdvözlettel:

Tóth Imre

ügyvezető