SZILVESZTER, NÁPOLY - CAPRI - SORRENTÓI FÉLSZIGET


2017. december 28 -
2018. január 03

7 nap / 6 éjszaka 

PROGRAM

1. nap: Miskolcról indulás hajnal 02:15 órakor (egyéb felszállási helyekről érdeklődjön irodánkban), folyamatos utazás Szlovénián keresztül. Este a szállások elfoglalása Toszkánában. ( Tranzitszállásunk: hotel*** / Toszkána ). Ezen az estén nem tudunk vacsorát biztosítani vendégeinknek. A pihenőhelyekről, megállókról a beszállókártyákon tájékoztatjuk utasainkat, melyek december 24 - ig kerülnek kiadásra.

2. nap: Reggelit követően továbbutazás Campania tartományba, érkezés a kora délutáni órákban Nápolyba. Gyalogos informatív városnézés, mely az alábbi műemlékeket érinti: Királyi palota, S.Paolo e Francesa templom - Il Gesú – Klarisszák kolostora - Castel Nuovo. Este a szállások elfoglalása a sorrentói félszigeten. Szálláshelyünkről a programismertető végén olvashat.

3. nap: Reggelit követően hajókirándulás Capri szigétére, látogatás a parfümgyárnál, a limoncello üzemben, és a település legszebb villáinál. Délután kirándulás Anacapriba Axel Munte villájához. Ezen a napon a csoport Sorrentóból közlekedik hajóval, ahová autóbusszal visszük át utasainkat. A szigeten kisbuszos transzfereket biztosítunk Capri és Anacapri között. Szállás: ugyanott ahol az előző éjjel. 

4. nap: Egésznapos kirándulás a Sorrentói félszigeten, látogatás Amalfiban és Positanoban, és Atraniban. További útvonalunk a félsziget legszebb partvonalán vezet tovább Vietri és Furore felé. A programot helyi bérelt busszal szervezzük a magasság és szélesség korlátozások miatt. A program várható vége 17:00 óra. Szállás: ugyanott ahol az előző éjjel. A sziveszter estét vendégeink a hotelben töltik, ahol ünnepi vacsorával és élő zenével várjuk utasainkat. Az év utolsó napján zenés előadás keretében búcsúzunk az Óévtől. 
Ezen az estén a Maya Trió művészeinek műsorát láthatják, a zenét az estéhez ők szolgáltatják. Műsoruk három külön részben kerül bemutatásra, melynek első órája operett dalokat tartalmaz, majd egy olasz blokkal folytatódik és magyar slágerekkel, táncdalokkal zárul.

5. nap: Délben szabad program, pihenés, séta a településen és tengerpartján. Délután autóbuszközlekedést biztosítunk Nápolyba, szabadprogram a városban.

6. nap: Reggelit követően fakultatív programlehetőség keretében látogatás Pompejbe. Tárlatvezetés és séta helyi idegenvezetővel.
A program ára: 18 Eur / fő . Kora délután továbbutazás a tranzitszállásra.

7. nap: Reggelit követően hazautazás, érkezés Magyarországra a késő esti órákban.

SZÁLLÁS: HOTEL ASTORIA*** S ( Sorrentói félsziget )

Belvárosi szálloda Vico Equensében, a Sorrento - Nápoly vasútvonaltól 50 méterre, boltoktól, éttermektől 100 méterre. Tengerparti hotel, kivételes kilátással, panoráma étteremmel, barátságos, komfortos szobákkal.

UTAZÁS: autóbusszal

RÉSZVÉTELI DÍJAK:

STANDARD 2 ÉS 3 ÁGYAS SZOBÁBAN
Részvételi díj: 139.900 Ft/fő  helyett  most 99.900 Ft/fő
Félpanziós felár: 14.900 Ft/fő/4 éj
Kötelező szilveszteri vacsora és program: 26.500 Ft/fő

DE LUX 2 ÁGYAS TENGERRE NÉZŐ SZOBÁBAN
Részvételi díj: 149.900 Ft/fő
Félpanziós felár: 14.900 Ft/fő/4 éj
Kötelező szilveszteri vacsora és program: 26.500 Ft/fő

Egyágyas felár: egyágyas szoba nem áll rendelkezésre
Vacsora felár: csak a sorrentói szálláson igényelhető 4 alkalomra, a transzfer szálláson nincs rá lehetőség.

Egyéb szolgáltatás: magyar idegenvezetés, VOX készülékek, büfé az autóbuszon

A befizetéssel egyidejűleg az autóbuszon ülőhely foglalás történik.

A részvételi díj tartalma:
• utazás autóbusszal
• szállás 2 – 3 ágyas szobákban
• reggeli
• a programban megjelölt kirándulások
• idegenvezetés

A részvételi díj nem tartalmazza:
- belépőjegyek
- idegenforgalmi adó
- helyi idegenvezető
- az autóbusz behajtási engedélyei
- helyi bérelt buszt a sorrentoi félszigeten
- hajójegy
- helyi kisbuszok Caprin
- audioguide

Összesen: 130 Euro, a helyszínen fizetendő

Utasbiztosítás köthető 500 Ft/fő/naptól