SZILVESZTER KRAKKÓBAN

2017.12.29 - 2018.01.01.

4 nap / 3 éjszaka

PROGRAM

1. nap: Miskolc – Budapest – Wieliczka (580 km)
Korai indulás után, kisebb pihenőkkel érkezünk Lengyelországba. A wieliczkai sóbányánál állunk meg először. Lemegyünk a bányába. Közel kétórás program során bemutatják a nehéz munka rejtelmeit, látunk különleges, sóból faragott dísz- és használati tárgyakat. Programunk után elfoglaljuk szállásunk, majd vacsorázunk. (3 éj).

2. nap: Krakkó (30 km)
Reggeli után Krakkóba buszozunk. Ezt a napunkat itt töltjük. Először a Wawelbe látogatunk el. A várban tett nézelődésünket a székesegyházban fejezzük be, ahol Báthory István végső nyughelyét láthatjuk. Folytatjuk nézelődésünket a belvárosban. A város főterén a Ryneken található a Posztóház és a Mária-templom is. Szép felvételeket készíthetünk a hangulatos piactéren. Itt lesz szabadprogram is. Ezt követően a belvárosból kis buszokkal megyünk vissza a saját buszunkhoz. Este visszatérés a szállásra, vacsora.

3. nap: Wieliczka – Tarnow – Wieliczka – Szilveszteri zenés vacsoraest (150 km)
Reggeli után elmegyünk Tarnowba. Piactere, városházája és hangulatos főtere érdemessé teszi erre a kis kirándulásra. Városnézés és szabadidő után a kora délutáni órákban indulunk vissza szállásunkra. Ezt követően lesz lehetőség egy kis pihenésre, majd felkészülünk a szilveszteri vacsorához és zenés esthez. A szilveszter esti élőzenés mulatság helyszínére busszal megyünk. A több fogásos bőséges vacsora mellett welcome ital, éjféli pezsgő és bor is benne van az árban.

4. nap: Zakopane – Budapest (420 km)
Kicsit később reggelizünk, és hazaindulunk. Útközben megállunk Zakopaneban. Főbb látnivalók: sétáló utca, piac, az új Fogadalmi fatemplom, a Gubalowka-hegy. Gyönyörködünk a várost körbeölelő havas csúcsokban. A város Lengyelország egyik legnagyobb síközpontja is. A szabadprogram alatt aki szeretne tud vásárolni a híres zakopanei sajtból. Ezt követően rövid pihenőkkel hazautazunk Magyarországra. Budapest után mindenkit a felszállási helyére szállítunk.

SZÁLLÁS: hotel***

UTAZÁS: autóbusszal

RÉSZVÉTELI DÍJ:   54.000 Ft/fő   október 15-ig előfoglalási kedvezménnyel 51.300 ft/fő

A részvételi díj tartalmazza: az utazást autóbusszal, szállást, reggelit + 2 vacsorát

Nem tartalmazza a Gálavacsorát 29.000 Ft/fő, a belépőket kb. 120 PLN, utasbiztosítást amely 500 Ft/fő/naptól köthető