PLITVICEI NEMZETI PARK  kirándulás 2 nap (non stop)

Tervezett időszak:      2014. május-szeptember

Utazás:                       nyugati tipusú, légkondícionált autóbusszal

Útvonal:                     Miskolc – Budapest – Pince – Plitvice és vissza azonos útvonalon

Minimum létszám:      40 fő

Szállás:                       nincs

Ellátás:                        nincs

 

Program:

1. nap: Indulás Miskolcról a késő esti órákban. Éjszaka a buszon.

2. nap: Érkezés reggel Plitvicébe. Kirándulás a Nemzeti Parkban, a vízesésekhez. Horvátország nemzeti parkjai közül a legjelentősebb a Plitvicei-tavak vidéke. Az erdőkkel borított területen 16 tóból álló tórendszer található. Az összefüggő tavak a szintkülönbségek miatt vízeséseket hoztak     létre. A nemzeti park gyalogosan és kisbusszal is megtekinthető. A tavak mentén rendezett gyalogösvény visz körbe, illetve fából készült hidak ívelnek át a vízfolyások felett.

Erre a varázslatos helyre invitáljuk kedves utasainkat. A délutáni órákban indulás haza. Érkezés az éjjeli órákban.

Részvételi díj: kb. 13.900 Ft/fő amely tartalmazza az utazást, az idegenvezető költségét, ezen felül a helyszínen fizetendő a belépő a nemzeti parkba, melynek ára 18 év alatti diákcsoportnak  kb. 55 Kuna/fő, felnőtteknek 110 Kuna/fő. A részvételi díj nem tartalmazza a BBP biztosítást. Irodánkban lehetőség van kedvezményes csoportos biztosítás megkötésére.

 

ZÁGRÁB ÉS A PLITVICEI VÍZESÉSEK  kirándulás 2 nap/1 éj

Tervezett időszak:      2014. május eleje – június közepe

Utazás:                       nyugati tipusú, légkondícionált autóbusszal

Útvonal:                     Miskolc – Budapest – Pince – Zágráb - Plitvice – Budapest - Miskolc

Minimum létszám:      40 fő (kisebb létszámmal egyedi ajánlatot adunk)

Szállás:                       Plitvicén

Elhelyezés:                 hotel** 2-3 ágyas szobákban

Ellátás:                        reggeli

 

Program:

1. nap: Indulás Miskolcról a reggeli órákban. Érkezés Zágrábba a déli órákban. A Száva partjára épült főváros gyalogos városnézés során derítjük fel. Történelmi központja a Felsőváros és a Káptalandomb, amit a Piactér köt össze. Szabad program. Érkezés Plitvicébe, a szállásra a délutáni órákban.

2. nap: Kirándulás a Nemzeti Parkban, a vízesésekhez. Horvátország nemzeti parkjai közül ez a legjelentősebb. Tavai a Dinári-hegységben honos ásványok és organizmusok egyedülálló kombinációjának köszönhetik intenzív türkiszkék szinüket. A tavak mentén rendezett gyalogösvény visz körbe, illetve fából készült hidak ívelnek át a vízfolyások felett. A gyönyörű vízesések, kisebb nagyobb zubogók mellett elhaladva bőrünkön érezhetjük a vízpermetet. A délutáni órákban indulás haza. Érkezés az éjjeli órákban.

Részvételi díj: kb. 27.900 Ft/fő amely tartalmazza az utazást, a szállás, a reggelit, az üdülőhelyi díjat, az idegenvezető költségét, ezen felül a helyszínen fizetendő a belépő a nemzeti parkba, melynek ára 18 év alatti diákcsoportnak  kb. 55 Kuna/fő, felnőtteknek 110 Kuna/fő. A részvételi díj nem tartalmazza a BBP biztosítást. Irodánkban lehetőség van kedvezményes csoportos biztosítás megkötésére.