JÓGATÁBOR SPANYOLORSZÁGBAN, A COSTA BRAVÁN
Jóga és relaxáció a tengerparti nyaralás alatt = garantált pihenés, feltöltődés

Újra meghirdetjük az előző években nagy sikert aratott jógatáborunkat! 

 

Időpont: 2021. szeptember 2 - 10. (9 nap/6 éjszaka)

A jóga az egyik legjobb dolog, amit tehetünk magunkért, a fizikai testünk egészségéért, erőnlétéért és a mentális egészségünk fenntartásáért. Ezt csak azzal lehet fokozni, ha egy gyönyörű helyen, a tengerparton gyakoroljuk, a tenger nyugtató morajlása kíséretében.

A jóga nem csak egy mozgásforma, hanem út önmagunkhoz, az önmegismerés művészete. Célja a test, a tudat és az érzelmek egyensúlyba hozása, harmonizálása.

 Segít megtalálni a határainkat és arra inspirál, hogy napról napra fejlődjünk fizikálisan, lelkileg és szellemileg egyaránt. Mindegy, hogy mikor kezd el az ember jógázni, lényeg, hogy jógázzon rendszeresen, kitartóan. Mindegy, hogy a gyakorló fiatal vagy idősebb, vékony vagy vastag, merev vagy laza, férfi vagy nő. A jóga mindenkit befogad, és senkitől sem kell jobbnak lennünk, segítségével önmagunkhoz képest fejlődünk.

 A táborban hatha jógaórákat tartunk, melyek relaxációval zárulnak.

 A jóga és a relaxáció segít ellazulni, kikapcsolni a mindennapokban, melyre nem is tudjuk milyen nagy szükségünk van. Segítségével testünk, lelkünk felfrissül, és energiával tölt fel.

 

Részvételi díj: 77.900 Ft/fő + 5.000 Ft fő jógafelár, mely tartalmazza: 

  • utazást autóbusszal
  • szállást 4-6 fős faházakban
  • félpanziós ellátást (bőséges svédasztalos reggeli és kétfogásos vacsora)
  • részvételt a jógaórákon,

Elhelyezés: 4-6 fős faházakban
A részvételi díj minimum 3 fő/faház esetén érvényes. 
Az egyedül vagy kettesével jelentkezőket társítjuk. 
Pároknak 2 fő/faház esetén + 15.000 Ft/fő felár fizetendő, de csak korlátozottan áll rendelkezésre, az irodával előre egyeztetve.

Utazás: autóbusszal

A helyszínről, szállásról, utazásról, fakultatív programokról itt található bővebb információ: http://www.vilaglatoutazas.hu/spanyolorszag/costa_brava_nyaralas2021.html


Hazaindulás szeptember 9-én, reggeli után.

Jógaórák   

A részvételi díj 5 x 90 perces hatha jógaórát, (amely relaxációval zárul) tartalmaz. Az órákat a reggeli előtt, 7:00 - 8:30 óra között tartjuk.

 A részvételi díj nem tartalmazza a jógamatracot, erről egyénileg kell gondoskodni.

 A jógafelár összegéből nem tudunk visszatérítést adni, ha valaki nem vesz részt mind az 5 órán.

Hatha jóga – 90 perc
A hatha jóga egy komplex rendszer, amely rendszernek részei a testgyakorlatok (ászanák), a légzőgyakorlatok, a tisztító eljárások és a meditáció is. Statikusan, 8-10 légzésig tartjuk ki a különböző testhelyzeteket, amelyek jótékony és kedvező hatást gyakorolnak mind fizikai, mind mentális, mind pedig spirituális síkon is. Tónusos és erős izmokat, rugalmas és hajlékony fizikai testet teremthetünk a hatha jóga rendszeres gyakorlásával, és segíti a mozgásszegény életmód és az ülőmunka terheinek letételét. 

 

A jógaórákat Nagy Orsolya szakképzett jógaoktató tartja. 

   

További információk:

Utasaink fakultatív programokon vehetnek részt, összeegyeztetve a programok ütemtervével.

A programlehetőségek a Világlátó Utazási Iroda oldalán találhatóak: Fakultatív programlehetőségek, de korlátozottan állnak rendelkezésre, (Montserrat-Güell Park, Gerona-Dalí Múzeum kirándulásokra nem lehetséges a jelentkezés).

A részvételi díj nem tartalmazza a végtakarítást, az idegenforgalmi adót (12 Euró/fő/turnus), 20 Euro/fő kauciót, fakultatív útlemondási biztosítást (a teljes részvételi díj 5 %-a) és az utasbiztosítás díját, amely 510 Ft/fő/napi díjtól köthető. 


Az autóbuszon szállítható poggyász súlya maximum 15 kg/fő ( úti csomag + kézi poggyász összesen), hazautazáskor is ugyanez a súlyhatár érvényes!


Jelentkezés: 

Emailben: info@vilaglatoutazas.hu

Telefonon: +36 30 487 6906, 46/412-142

Személyesen: 3525 Miskolc, Nagy Imre u. 17. fsz.

 

Az utazás 40% előleg befizetésével foglalható.  

A jógatábor minimum 5 fő esetén kerül megvalósításra.

 

 Facebook esemény: Jógatábor