ADVENT BURGENLANDBAN

Adventi sokadalom Fraknó várában

non stop

2017.12.02. (1 nap)


PROGRAM:


Indulás Miskolcról a hajnali órákban. Utazás Eisenstadtba (Kismarton), ahol fakultatív programként a kastélyban Haydn világába kapnak betekintést, valamint megnézhetik az Esterházy kastély fénypontjai kiállítást (fakultatív belépő 11 €/fő). Szabad program: séta az adventi díszbe öltözött városban. Utazás Fraknó várába, amely a történelmi Magyarország legnyugatibb védőbástyája volt. Magyar nyelvű várvezetéssel ismerkedhetnek meg az Esterházyak magángyűjteményével (belépő 9 €/fő). A vártúrát követően részt vesznek a legszebb osztrák adventi sokadalomban (kézműves termékek, ünnepi ajándékötletek, ínycsiklandó finomságok), mely címet a rendezvény kétszer is elnyerte.
Hazaindulás az esti órákban, érkezés Miskolcra az éjszakai órákban.

UTAZÁS: nyugati tipusú autóbusszal

SZÁLLÁS: nincs

Ellátás: nincs 


Részvételi díj: 8.900 Ft/fő + 9 €/fő várbelépő


A részvételi díj tartalmazza az utazást, az autópálya- és parkolási díjakat, az utaskísérő-idegenvezető költségét, valamint belépőt Fraknó várába. Nem tartalmazza a belépőt a kastélyba és a BBP biztosítás díját. Utasbiztosítás irodánkban köthető 500 Ft/fő/nap.

A programok sorrendje változhat.

Minimális létszám 40 fő.

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, keressen minket az alábbi elérhetőségeken:  06/46 412-142,  info@vilaglatoutazas.hu