TORINO, " A MI PÁRIZSUNK "

Azt mondják, Párizs a fények városa, a divat központja, az elegancia otthona... Bebizonyítjuk, hogy a "mi Párizsunknak" is van olyan fénye, és varázsa mint francia testvérének, és hogy épületei az elegancia jegyeit viselik magukon. Terei meglepnek, ámulatba ejtenek és egyszerre elvarázsolnak. Passzázsai maradásra kényszerítenek, nehéz szívvel hagyjuk őket magunk mögött, hogy a város meghódítására induljunk. Kopott kis villamosai, nem a legelegánsabbak, de évtizedek óta fáradhatatlanul róják a köröket a gran Madre és Királyi palota körül. "Girbe - gurba" sínei, a szerelvények zakatolása, sajátos színe, illata rögtön mosolyt csal az arcunkra.

"Pizza ország, Fiat városának " több mint kétezer évnyi történelme van, és legalább ennyi időre tekintenek vissza a piacok is. Látogatásunk célja decemberben hogy az esti fényeket megcsodáljuk, és a legizgalmasabb piacokat felkeressük. A látogatás nem mellőzi a Fiat múzeumot és az Egyiptomi Múzeumot sem. 4 nap keretében ismerkedünk Torino leghangulatosabb tereivel, legszebb palotáival, és legizgalmasabb piacaival.

Látogatásunk fő célja a híres Gran Balon piac, mely kilométereken keresztül hálózza be a várost és csak kizárólag december 09 - én nyílik meg az évben utoljára.

2018.12.07-10.

4 nap / 3 éjszaka

PROGRAM

1. nap: találkozás hajnali 04:50 perckor a Ferihegy „B” Terminálján. Indulás reggel 06:10 órakor a Wizz Air Milano – Budapest járatával. Felhívjuk vendégeink figyelmét, hogy a részvételi díjban foglalt repülőjegy 1 db poggyász ( 10 kg, 45 x 55 cm ) szállítását foglalja magában. További csomag feladás, extra kézipoggyász, elsőbbségi beszállítás további költségeket von maga után, melyről irodánkban kaphat részletes felvilágosítást. Érkezés reggel 08:00 órakor Milano Malpensa 2 – es Termináljára. Továbbutazás Torinoba autóbusszal. Várható érkezés Torinoba 11:00 óra magasságában. A szállás elfoglalását követően gyalogos városnézés Torinoban: Mole Antonelliana – Királyi Palota – Dóm – Gran Madre templom. A nap további részében szabadprogram.

2. nap: reggelit követően a város felett „lebegünk”. Ha nem is szó szerinti értelemben, de egy igazán különleges program keretében mutatjuk meg Torinót felülről. Funicoláréval indulunk a hegytetőre majd a Superga kupolájából nézünk le a városra. Délután ellátogatunk az Autó múzeumba ahol közel két órás program keretében csodáljuk meg az autókülönlegességeket és ismerkedünk a Fiat gyár érdekességeivel, és az Agnelli család titkaival. Délután szabadprogram a városban, vásárlási lehetőség.

3. nap: délelőtt látogatás a Pó partján a Valentino parkban, az egykori középkori borgoban. Délután a galériákkal és Torino legkülönlegesebb épületeivel ismerkedünk. Délután látogatás a Porta Palazzohoz a híres Gran Balon piacra.

4. nap: délelőtt szabadprogram, vásárlási lehetőség. Délután 15:00 órakor transzfer a milánói repülőtérre. Járatunk este 21:40 órakor indul Budapestre, várható érkezés éjfél magasságában.

Felhívjuk vendégeink figyelmét, hogy ezen a programunkon a Goldoni kártya nem használható. A megjelölt részvételi díjat 2018 szeptember 30 – ig történő foglalás esetén tudjuk garantálni. A programok sorrendje időjárás, ünnepi nyitvatartási rendek vonatkozásában változhat. Visszamondás esetén a megrendelt repülőjegy nem visszatéríthető költség. A repülőjeggyel kapcsolatos esetleges adat és név módosítás költsége 4.715 Ft.


UTAZÁS: repülővel BUD - MXP + buszos transzfer Torinóig
SZÁLLÁS: hotel*** Torino

Részvételi díj: 89.900 Ft, mely ár az alábbiakat tartalmazza:
- repülőjegy
- 1 db poggyász ( 10 kg, 45 x 55 cm )
- transzfer Milano - Torino - Milano vonalon
- 3 éj szállás reggelivel 2 ágyas szobákban
- városnézés idegenvezetéssel

Nem tartalmaz utasbiztosítást, amely 2.435 Ft/főtől köthető, valamint útlemondási biztosítást ( a részvételi díj 5%-a).

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, keressen minket az alábbi elérhetőségeken: 46/412-142, info@vilaglatoutazas.hu

Fenti út a Fratelli Goldoni Travel ajánlata, U-001378