ADVENT VELENCÉBEN

 

A VELENCEI LAGÚNÁK ÜNNEPI FÉNYEI

Egy kávé a tengernél ünnepi hangulatban, vagy séta Velence karácsonyi díszbe öltöztetett utcáin, netán vásárlás a legjobb olasz üzletekben?... ez most mind elérhető utolsó adventi hétvégénken. A legutolsó divat szerint készült táskák, cipők, ruhák vagy a legízletesebb olasz Panettonék, a legfinomabb olasz Asti pezsgők, Spumanték, és Proseccok még beszerezhetőek az ünnepre. Most igazán egyedi ajándékokra tehet szert az AZ Vetri üvegfúvó üzemében ahol az egy eurós apró ajándékoktól az aranyozott pohár szettekig mindent megtalál a polcokon. Vigye haza az olasz ünnep különleges hangulatát a karácsonyfa alá, és lepje meg szeretteit különleges, nem mindennapi ajándékokkal. Ha csak egy különleges hétvégére vágyik a lagúnákon a tenger ölelésében azt is megtalálja. A ködből kibontakozó és reggel ébredező városban különleges hangulat fogadja, miközben a helyi lakosság sürgölődésétől hangosak a terek.

Az olasz Festa attól válik igazivá, hogy hangulatot és egy kis olasz életérzést csempészünk bele. Este a vacsorát követően hotelünkben Marino Bellinaso szórakoztatja vendégeinket egy éjszakán keresztül. A szálloda hangulatos bárjában egy pohár Aperol vagy Bellini mellett hallgathatjuk a karcos torkú énekes estjét. Természetesen szabad a tánc is!

2018.12.14 -16.

3 nap / 1 éjszaka

PROGRAM

1. nap: Indulás pénteken az esti órákban (Miskolc Búza tér: 18:00 óra, további felszállási helyekről érdeklődjön irodánkban), folyamatos utazás Szlovénián keresztül.

2. nap: Érkezés kora reggel a szálláshelyre. Rövid kávészünetet és kipakolást követően egésznapos velencei program. Autóbuszos transzfer a kikötőbe, majd hajós transzfer a városba. Délelőtt gyalogos városnézés, majd szabadprogram a Mercerién, a Rialtonál, és a Zsidó negyedben. Délután áthajózás Murano szigetére ahol egy helyi üvegfúvó üzemben a legszebb üvegből fújt kiegészítőket vásárolhatja meg az ünnepi asztalra, vagy a karácsonyfa alá. Este ünnepi vacsora és élő zene hotelünkben!

3. nap: Reggelit követően látogatás a PORTUGRUARO ADRIATICO 2 Bevásárlóközpontban. Délben hazaindulás, érkezés vasárnap az esti órákban.

SZÁLLÁS: hotel***

UTAZÁS: autóbusszal

Részvételi díj: 33.900 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza: az utazást autóbusszal, a szállást, a félpanziós ellátást.

Nem tartalmazza: az idegenforgalmi adót, ZTL engedélyt, hajójegyeket, üvegfúvó üzem látogatást, összesen: 35,00 Eur / fő, valamint az utasbiztosítást, mely 500 Ft/fő/naptól köthető, fakultatív útlemondási biztosítást amely a részvételi díj 5%-a.

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, keressen minket az alábbi elérhetőségeken:  06/46 412-142,  info@vilaglatoutazas.hu 

Fenti út a Fratelli Goldoni Travel ajánlata, U-001378