Nápoly - Sorrentó 2017

2017. március 20-26.

7 nap/6 éjszaka

 

PROGRAM:

1. nap: Indulás a kora hajnali órákban, folyamatos utazás Szlovénián keresztül. Este a szállások elfoglalása Toszkánában. ( Tranzitszállásunk: hotel*** Toszkána)

2. nap: reggeli után továbbutazás, érkezés a kora délutáni órákba Nápolyba. A szállások elfoglalását követően gyalogos városnézés: Királyi palota, S.Paolo e Francesa templom - Il Gesú – Klarisszák kolostora – Dóm – Castel Nuovo.

3. nap: reggelit követően kirándulás az egyik legősibb városba, Pompeibe, amely már pusztulásakor kétezer éves volt. Városnézés helyi idegenvezetéssel: Bőség utcája – Foro Triangolare – Gladiátor iskola – Gümnasion – Therme. Délután szabadprogram Nápolyban. Szállás: ugyanott ahol az előző éjjel.

4. nap: reggelit követően hajókirándulás Capri szigétére, látogatás a parfümgyárnál, a limoncello üzemben, és a település legszebb villáinál. Délután kirándulás Anacapriba Axel Munte villájához. Szállás: ugyanott ahol az előző éjjel.

5. nap: reggelit követően egésznapos kirándulás a Sorrentói félszigeten, látogatás Amalfiban és Positanoban, és Atraniban. További útvonalunk a félsziget legszebb partvonalán vezet tovább Vietri és Furore felé. Szállás: ugyanott ahol az előző éjjel.

6. nap: reggelit követően kirándulás Procida szigetére.Délután továbbutazás a tranzitszállásra. Este a szállások elfoglalása Toszkánában.

7. nap: reggelit követően hazautazás, érkezés Magyarországra a késő esti órákban.

 

SZÁLLÁS: hotel**** / tranzit hotel***

UTAZÁS: autóbusszal

 

RÉSZVÉTELI DÍJ: 

az autóbusz 1-5. sorában    105.000 Ft/fő
az autóbusz 6-9. sorában    102.900 Ft/fő
az autóbusz 10-12.sorában   99.900 Ft/fő
az autóbusz 13. sorában       95.000 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza az utazást autóbusszal miskolci felszállással, szállást, reggelit, a programban megjelölt kirándulásokat, idegenvezetést.

Nem tartalmazza a belépőjegyeket, az idegenforgalmi adót, a helyi idegenvezetést, az autóbusz behajtási engedélyeit, helyi bérelt buszt a sorrentoi félszigeten, hajójegyet, audioguidet, kb. 165 Euro/fő. Utasbiztosítás köthető 500 Ft/fő/nap.

Fakultatív vacsora 19.900 Ft/fő/4 alkalom (csak a nápolyi hotelben igényelhető)

Egyágyas felár: 15 Euro/fő/éj